A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Adidas ikonikus irodája

Az Adidas moszkvai irodája hemzseg a brand szimbólumaitól és a sportos utalásoktól. Vajon elég cool lenne ahhoz, hogy induljon Az Év Irodája versenyen?

Az Adidas Home Sport a Krylatsky Üzleti parkban található mintegy hat emeleten és húszezer négyzetméteren. Az irodának három emelet ad otthont, két emeleten fittneszközpontot alakítottak ki, egyen pedig az Adidas Akadémia található. A tervezőknek igen nehéz dolguk volt, mivel egy viszonylag egységes koncepció alapján kellett létrehozniuk különféle komplex tereket eltérő funkciók és célok szerint. A legfontosabb elemek, melyeket a tervezéskor mindenbe bele kellett szőni, azok a jól ismert Adidas logók voltak, vagyis a három párhuzamos csík és az Originals háromlevelű, osztott lóheremintája. Minden emeleten ugyanazon a helyen három kapszula található, melyek tárgyalóként üzemelnek – ha ezeknek az oldalát az átrium felől nézzük, kirajzolódik az ikonikus lóhereminta. A plafonon és a padlón is visszaköszönnek a hosszanti sávok, több helyen pedig a lámpa hármas egységekben jelenik meg. A tárgyalótermek, az irodák, a közös helyiségek és a folyosók is a brand modern arculatára jellemző fekete-fehér színben tündökölnek.

Az aktív életmód és a mozgás szeretete kiemelt figyelmet kap az irodában, például minden irodarészlegen vannak rollerek, melyeket korlátlanul használhatnak a dolgozók. Rengeteg sportutalással találkozni az irodában: a plafonon a hagyományos focilabdamintázat köszön vissza, melyek egyúttal hangelnyelő panelek is, a falakon pedig Adidas grafikák és motiváló írások láthatóak. A stopperes cipők talpának mintázatához hasonlító „stoplis” elemek is találhatóak az irodában, ilyenek a tárgyalók felett elhelyezett lámpák vagy a mobil ülőalkalmatosságok is. A központi recepciónál is sport motívumokat használtak, a recepciós pult például egy stadion formájához hasonlít, mögötte sportkivetítőket imitáló nagyképernyős TV található, amin a cég aktuális reklámjai futnak, a két nagy lámpatest pedig a stadionok melletti reflektorokat idézi meg.

Forrás: Office Snapshots