A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Adobe legújabb közösségi tere

Az Adobe San Franciscó-i irodaházának egyik legutóbbi újítása az a gasztronómiai tér, amely üde színfoltja a történelmi gyárépületnek. Az egyre csak növekvő vállalat nagyobb és korszerűbb étkezőt kívánt meg – lássuk, milyen multifunkcionális térrel bővült az iroda.

A történelmi múltú, régen szerszámgyárként üzemelő Baker & Hamilton épületben székelő gigavállalatnak eléggé megnehezítette a dolgát, hogy az épület szerkezetéhez egyáltalán nem nyúlhattak hozzá, így a bővítést valahogyan máshogy kellett megoldaniuk. A probléma megoldásának folyamatában sokat segített az új séf, Mirit Cohen, aki a Valerio Dewalt Train belsőépítész csapatával együtt kezdett el ötletelni a meglévő területek optimalizálására. A cél az volt, hogy egy olyan változatos és kulináris élményekben gazdag teret teremtsenek meg az Adobe alkalmazottai számára, amely egyszerre több funkciót képes kiszolgálni.

Kezdésként a már meglévő létesítményeket, például a wellnessközpontot áttelepítették (így ez a rész is megújult), a konyhai kiszolgálóegységeket pedig a terület szélére tolták, hogy még nagyobb ülésteret tudjanak kialakítani. Ez különösen fontos volt, hiszen a tágas területet az étkezésen és rugalmas munkavégzésen kívül akár vállalati összejövetelek, workshopok helyszínéül is hasznosíthatják. A dizájn alapját az épület gyár mivolta adta, így az indusztriális stílus minden elemét bevetették a kialakításkor: sárgaréz látszócsövek, beton, tégla, faanyagok felhasználásával készült el az új közösségi tér. Plusz extra, hogy az étkező falán kis képernyőkön tájékozódhatnak a kollégák az aktuális ételkínálatról.

 

Nektek is van egy szuper közösségi teretek? Mutasátok meg Az Év Irodája versenyen! Az Év Közösségi Tere kategóriában azokat a belsőépítészeti szempontból is különleges, kreatív közösségi tereket értékeljük, amelyek a minőségi kapcsolatok, a közösségi munka és az innovatív gondolatok megosztásának egyedi vagy éppen újító helyszíneként szolgálnak.

Nem vagy biztos benne, hogy a projekted beleillik a versenybe? Nézd meg tavalyi nevezőinket!

Forrás: Office Snapshots

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!