A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Airbnb legújabb irodája igazi brazil kavalkád

A több mint 34 ezer városban jelen lévő Airbnb Sao Pauloban nyitotta meg legújabb irodáját. Egy olyan környezetet szerettek volna kialakítani, melyben egyesül az egyedi, bohém brazil dizájn és a cég filozófiája. A munkaterületen egyaránt megjelennek a közösségi terek és a privát tárgyalórészek is.

A munkakörnyezet tervezésében és kivitelezésében az MM18 Arquitetura stúdió volt a cég segítségére, melyben a különböző méretű és funkciójú terek adják meg a hely igazi különlegességét.  A hatékonyságnövelés érdekében külön helyiségek használhatók a privát megbeszélésekre, a nagyobb tárgyalásokra és a közösségi terekre is, minden munkatárs megtalálja a neki leginkább kedvező megoldást. Ez a megközelítés pozitívan ösztönzi a dolgozókat, a változatos környezet egyik alapelgondolása pedig abból fakad, hogy tetszés szerint mindenkinek legyen lehetősége a helyváltoztatásra.

Az irodának fontos volt, hogy mindenképpen egy helyi dizájnercsapat tervezze meg a környezetet, valamint hogy a brazil látvány- és formavilág, a kultúra és a történelem is valamilyen formában megjelenjen a terekben. A legnagyobb teret konyha keretezi, ahol a padokat és a székeket Burle Marx, brazil tájépítész munkája inspirálta. Ez egyrészről egyfajta tisztelgés a munkája előtt, másrészről pedig egy olyan funkcionális teret használhatnak a munkatársak, ahol lehetőségük nyílik nagyobb összejövetelekre vagy brainstormingokra. Az, hogy a konyha kiemelt szerepet kapott a társalgóban, sokoldalú hellyé varázsolta a teret: alkalmas étkezőnek, meeting helyszínnek, worksop előadóhelynek és céges rendezvények helyszínéül is.

Az alkotók a berendezésnél is ügyeltek a variálhatóságra. A bútorok többsége mozdítható, hogy ezzel is szabad kezet adjanak a dolgozóknak, rendezzék be otthonosan, ízlésük szerint környezetüket. Az automatizált redőnyökkel és a variálható világítással is különböző hangulatokat és látványt lehet elérni az irodán belül. A belső dizájn elemeinek megtervezésekor fontos szerepet játszott a természet megjelenése és a természetes anyagok: például a fa tartógerendákat sem rejtették el, és a dolgozósarkokat is rattan bútorok alkotják. Természetesen a növények elmaradhatatlan elemei a tereknek, ahogyan az autentikus mintázatú szövetek is. 

Képek: franparente