A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az Allianz Isztambul irodája minden képzeletet felülmúl!

Itt egy remek példa arra, mikor az irodaházat eredetileg nem környezetbarátnak tervezték, de egy projektnek köszönhetően mégis azzá vált. Az Allianz új, 20 emeletes irodájának zöld mivolta miatt az épület LEED GOLD minősítést kapott!

Az Allianz új törökországi központja, amely a nemrég épült 40 emeletes Allianz torony 20 emeletén található Isztambul üzleti negyedében. Nem, nem a huszadikon, hanem húsz emeleten keresztül, összesen 28 ezer négyzetméteren fekszik! Projektvízióunk az volt, hogy egy hatékony, hatékony, fenntartható irodai környezetet alakítsanak ki, amely támogatja az üzleti célokat, csökkenti a stresszt és világos, nyitott tereket kínál az eredményes együttműködés, koncentráció és kikapcsolódás érdekében. Az irodákat olyan nyitott környezetekké tervezték, amelyek megkönnyítik a felhasználók közötti társadalmi és információs kölcsönhatást. A koncepció során olyan helyiségeket hoztak létre, mint a fókuszterek, nyitott tárgyalóterek, projektterek és különböző méretű tárgyalók.

A kétszeres magasságú belső terek jelzik a különböző témák középpontját minden szinten. A témákat a vállalat üzleti kötődései határozzák meg. Az Allianz büszke arra, hogy különböző csapatokkal, szervezetekkel, kulturális figurákkal, sportlétesítményekkel és oktatási programokkal ápol partneri viszonyt, így minden téma valamelyik kiemelt partner köré épül, mint például a Formula 1, a golf és a futball. A projekt azért is volt sikeres, mert a kiemelkedően fenntartható tervezési funkciók eredményezték, hogy az épületet az USGBC-től (US Green Building Council) elnyerte a LEED Gold CI minősítést!

Még több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!