A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Appeninn a frankfurti tőzsdére lépett

Bevezette részvényeit a frankfurti tőzsdére az Appeninn Holding Nyrt. - közölte az ingatlanbefektetési társaság a tőzsde honlapján kedden.

A társaság részvényei a BÉT mellett így a német értékpapírpiacon is jelen lesznek a jövőben. A társaság igazgatóságának döntése alapján az Appeninn Nyrt. kérelmezte részvényeinek bevezetését a frankfurti tőzsdénél. A frankfurti börze a szükséges nyilatkozatokat és engedélyeket követően, a részvénylistázás dátumaként 2014. június 23-át jelölte ki a cég papírjaira vonatkozóan első kereskedési napként, így hétfőtől az Appeninn Nyrt. részvényei a frankfurti parketten is megjelennek. 

A közlemény idézi Ádámosi Györgyöt, a társaság igazgatóságának elnökét, aki elmondta: a németországi megjelenés célja, hogy a társaság tőkepiaci tervei mellett támogassa a részvények likviditását és stabilitását egy markáns részvényforgalommal bíró nyugat-európai pénzügyi központban is. Hozzátette: a magyar ingatlanpiac az elmúlt években visszaigazolta üzleti elképzeléseiket, portfólióépítési modelljük és ingatlanhasznosítási terveik az eredményszámaik alapján sikeresek.

Az Appeninn az elmúlt években sikeresen vont be tőkét a magyar tőzsdén keresztül, ingatlanállományát 7 milliárd forintról több mint 20 milliárd forintra, közel 65 ezer négyzetméterre bővítette. A társaság elsősorban kkv szegmensre fókuszáló bériroda piaci tervei válságállónak bizonyultak, a kiváló lokációjú és jó ár-érték arányt kínáló irodaállomány kihasználtsága folyamatosan jóval meghaladja a piaci átlagot, 95 százalék körüli. A cégcsoport tervei szerint portfólióállományának további bővítésére törekszik, miközben hatékony működés melletti eredményességét is meg kívánja őrizni, ahogy ezt az elmúlt években is tette - olvasható a közleményben.

A cég 101 ezer euró nyereséget ért el 2014 első negyedévében, bruttó árbevétele 1,245 millió euró volt. Az Appeninn részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek. A papír a hétfői kereskedést 194 forinton zárta, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 258, a legalacsonyabb 173 forint volt.