A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Apple Texasban épít új munkahelyi kampuszt

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a nagy kaliforniai tech cégek a keleti part felé tendálnak. Az Apple is elindult, csak ők délen néztek körül, hiszen a texasi Austinban építenek új központot egymilliárd dollárért.

A Google és az Amazon már felfedte új terveit, miszerint New Yorkban építenének új regionális központokat. Az Amazon két helyszínben gondolkodott, de az egyiket, vagyis a New York-it már le is fújták politikai felhangok miatt. Most koncentráljunk az Apple dédelgetett terveire, hiszen a vállalat szinte az egész Egyesült Államokat letámadja, ugyanis új telephelyeket kíván létrehozni Seattle-ben, San Diego-ban és Culver City-ben, illetve a következő három évben bővülni fog Pittsburgh-ben, New York-ban és Boulder-ben.

Ezen túl a texasi Austinban egymilliárd dollárt szeretnének elkölteni egy új kampusz létesítésére. A bővítési tervek annak fényében is érdekesek, hogy Trump elnök folyamatosan az amerikai munkahelyek védelméért és új állások létrehozásáért száll síkra. Az Apple 2018-ban mintegy 6 ezer hozzáadott értéket jelentő munkahelyet teremtett, és jelenleg 90 ezer embert foglalkoztat 50 államban. 2023-ig további 23 ezer új alkalmazottban gondolkodnak, ami egy magyar kisváros lakosságának felel meg.

Az Apple büszke arra, hogy új beruházásokat, munkahelyeket és lehetőséget kínál az Egyesült Államok városai számára, mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a tervek kapcsán, majd hozzátette: a tehetség, a kreativitás és a holnap nagy ötletei nem korlátozódnak egyes régiókra, így a terjeszkedésünkkel megduplázzuk elkötelezettségünket a csúcstechnológiai szektor és a munkaerőpiac országos fejlesztése iránt.

Már jelenleg is több mint 6 ezer főt foglalkoztatnak Austinban, amely a kaliforniai Cupertino után a legnagyobb munkaerő-létszámot jelenti az Apple életében egy várost tekintve. Az új kampusz kevesebb mint egy mérföldre lesz majd a jelenlegi létesítményektől, és kezdetben ötezer friss munkatársban gondolkodnak. Hosszú távon 15 ezer főt szeretnének alkalmazni, amellyel a város legnagyobb magánszektorban működő foglalkoztatói lesznek. Az új központ a többi Apple-ingatlanhoz hasonlóan 100%-ban megújuló energiával működik majd.

Fotó: illusztráció - Droneandy / shutterstock.com