A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Arenim Technologies az év legjobb startupja

A mobiltelefon-lehallgatás ellen védő CryptTalk elnevezésű megoldás kifejlesztője újabb díjakat nyert és a nemzetközi mezőnyben is megmérettetheti magát.

A Central European Startup Awards hazai fordulója kiemelkedő eredménnyel zárult az Arenim Technologies számára május 15-én: a mobillehallgatás ellen védő, CryptTalk elnevezésű megoldás magyar kifejlesztője az év legjobb startupja, míg a társalapító, Kun Szabolcs az év cégalapítója lett. A nyolc ország cégeinek részvételével zajló közép-európai startup-verseny nemzetközi díjkiosztóját május 30-án Budapesten tartják a VI. Magyar Innovációs Tech Show keretében, ahol a cég a régiós megmérettetés mellett egy sor európai nagyvállalattal, jövőbeli potenciális partnereivel ismertetheti meg fejlesztéseinek legfrissebb eredményeit.

A Central European Startup Awards, amely a régió legjobb startup-cégeinek bemutatása révén a térség startup-kultúrájának erősítésével foglalkozik, hat kategóriában hirdetett versenyt 8 ország – Ausztria, Bulgária, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szerbia és Szlovákia – startupjai számára. A verseny nemzetközi nagydíjait május 30-án adják át Budapesten, a hatodik éve megrendezett Magyar Innovációs Tech Show keretében. A rendezvénysorozat hazai fordulójában, a május 15-én kiosztott négy díjból kettőt az Arenim Technologies nyert el: a CryptTalk nevű, mobillehallgatást megakadályozó megoldást kifejlesztő cég az Év Legjobb Startupja, társalapítója, Kun Szabolcs pedig az Év Cégalapítója lett.

Április végén a EuroCloud Europe hazai tagszervezete, a EuroCloud Magyarország Egyesület European Cloud Partnership különdíjat ítélt oda az Arenim Technologies-nek költséghatékony, komplex biztonsági rendszerekhez illeszkedő megoldásáért.

„Mind a CESA startup-díjai, mind a EuroCloud partnerségi díja rengeteget segítenek abban, hogy a mobillehallgatás kockázatai és a védekezés kézzelfogható lehetőségei nagyobb láthatóságot kapjanak” – emelte ki Kun Szabolcs, aki társával, Megyeri Attilával indította útnak az Arenim Technologies-t és a CryptTalk alkalmazást. – „Ezzel az informatikai és biztonsági szakma elismerése, pozitív visszajelzései után az elmúlt hetekben a startup-közösségtől és a vállalati szereplőktől is egyértelmű jelzést kaptunk: a CryptTalkra úgy tekintenek, mint a felhőből is elérhető, piacképes megoldásra, amely nemcsak a nagy, hanem már a közepes méretű vállalkozások számára is megteremtette a lehetőséget arra, hogy saját beruházás nélkül, havidíjas előfizetéssel védjék magukat egy eddig jellemzően elhanyagolt kockázat, a valós idejű mobilkommunikáció lehallgatása ellen.”