A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az ATENOR új irodaházat épít Budán

Az ATENOR több telek megvásárlására szóló megállapodást írt alá, amelyek Budapest III. kerületében, a Bécsi út 68-80. szám alatt találhatóak és megközelítőleg összesen 5.000 m² területet foglalnak magukban.

A telek Buda egyik legfontosabb kereskedelmi központjában és üzleti negyedében helyezkedik el, a Rózsadomb szomszédságában, amely a város legtekintélyesebb része. Továbbá a III. kerület az Európai Unió figyelmének a központja, ugyanis nemrégiben finanszírozta a telket körülvevő terület felújítását, az Óbudai Promenád projektet, mely 2017-ben készült el.

A teleknek kitűnő az elhelyezkedése, csupán 300 méterre van az Új Udvar bevásárlóközponttól, 400 méterre a Kolosy téri Piactól és 800 méterre a hires Daubner Cukrászdától, ráadásul tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Köszönhetően annak, hogy közel van az Árpád és a Megyeri hidakhoz, a belvárost és az M0-M3-as autópályákat is rövid időn belül el lehet érni. A területen számos buszvonal, villamos és a  Szentendrére tartó HÉV is áthalad.

A projekt egy „A+” kategóriás, zöld és ergonómikus irodaház lesz, földalatti garázsszinttel, belső kerttel és teraszokkal kiegészítve. A minimum 15.000 m2-re szóló építési engedélyért való kérelmet hamarosan beadják, hogy 2019. negyedik negyedében megkezdődhessenek az építkezési munkálatok.

Jelen beruházás jól illeszkedik az ATENOR nemzetközi fejlesztési stratégiájába, melynek célja az építészetileg és környezetileg kiváló minőségű, jelentősebb projektek támogatása, számos dinamikus európai világvárosban.

Az új beruházást követően a fejlesztés alatt álló ATENOR projektek száma eléri a 23-at és megközelítőleg 865.000 m2-es fejlesztési potenciált képvisel. A projektek Brüsszelben, Vallóniában és Flandriában (Belgium), Luxemburgban, Párizs régiójában (Franciaország), Düsseldorfban (Németország), Varsóban (Lengyelország), Lisszabonban (Portugália) Budapesten (Magyarország) és Bukarestben (Románia) találhatóak.