A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Az Atlas Soft Kft. fejlesztőbarát irodája

Einstein a tárgyalóban, halak falba vájva és egy méretes plüssállat. Ezek a hozzávalók egy igazán egyedi és figyelmes irodához.

A szoftverfejlesztéssel és biztonságtechnikával foglalkozó cég 2015-ben határozta el, hogy bővülés miatt új irodára van szükségük. Olyan irodát szerettek volna kialakítani, ami kreativitásra sarkall, otthonos, minden egyedi és a közösségi igényüket is maximálisan kiszolgálja. Azt vallják, hogy a munka kreatív és alkotó folyamat, melyben örömünket lelik, így a környezetet is ezen elv mentén szerették volna kialakítani. A tervezés során az elavult fűtési- és elektromos rendszert korszerűsítették, mely a belsőépítészeti koncepcióba is bekerült: a kábelek és csövek találkozása ideális terep volt a betondzsungel – vagy fejlesztők esetében ennek digitalizált formája –, a virtuális dzsungel megszületéséhez. Az oszlopok fa formája mellett az esőerdő elgondolást követve a szürkés-bézses földszínek kerültek előtérbe. A növények mellett más előlények is fellelhetőek az irodában, egy beépített akváriumban ugyanis halak vannak.

Az alapkoncepciót egyébként a dolgozók határozták meg, ugyanis egy előzetes kérdőív segítségével kifejthették véleményüket és jelezhették szükségleteiket. Ennek eredményeként jöttek létre például az egységes munkaállomások is, melyek saját igényre szabhatóak. Az üvegfalú rekreációs szoba is a természetet hivatott megidézni – ráadásul jól jön, ha egy kis kikapcsolódásra vágynak a munkatársak, ehhez a falon megjelenő rét-tapéta, a babzsákok és a padlószőnyeg is nagyban hozzájárul. Nagy hangsúlyt kaptak a közösségi terek és pihenősarkok is, ahol bármikor összeülhetnek a kollégák egy-egy brainstorming erejéig. A konyhában az étkezőpulton kívül egy nagy kanapé is helyet kapott, hogy a dolgozók itt is tudjanak pihenni, beszélgetni. „Örömünkre szolgál, hogy cégünk minden tagja megtalálta helyét az új környezetben, ahol jó hangulatban és hatékonyan tud dolgozni.”

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.