A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az Audi egy pazar klubot gründolt Brazíliában. Fedőnéven iroda

Az Informov Architecture & Construction tervezte az Audi 1500 m2-es új irodáját a brazil São Paulo-ban. Kiderült, hogy az autóipari konszern nem csak a kocsikhoz, hanem az irodákhoz is ért.

Az 1500 négyzetméteres munkahely laza alaprajzi kialakítással rendelkezik, a bűvös szó a fluiditás volt, vagyis az egyes helyiségek szinte egymásba folynak, hogy jobban érvényesüljön a szinergia és erősödjön a kommunikáció. Elegendő tárgyaló áll rendelkezésre ahhoz, hogy az interakciót csúcsra járathassák, ezen kívül kialakítottak fókusz szobákat, informális tárgyalókat és más kollaborációs területeket.

Ha egy látogató belép a 14. emeleten az irodába, akkor rögtön hatalmába keríti a wow-érzés, olyan erős és intenzív dizájnelemek karakterizálják az Audi új munkahelyét. Már eleve a négy felvonóban az Audi különböző modelljei díszítik a falakat, vagyis a vendég már itt ráhangolódhat az autós fílingre.

Az asztalokat is átrendezték, amely szintén erősítette az együttműködést és a kommunikációt a csapatok között. A mindenütt megjelenő hatalmas grafikák pedig biztosítják, hogy a munkatársak állandóan az Audi univerzumban érezzék magukat. Mindenütt az egyterű iroda koncepciója hódít, kivéve néhány területet, amelyek zártak: itt említhetjük meg a jogi, a HR és az értékesítési osztályokat.

Ha az aktuális feladat nagyobb koncentrációt és csendet igényel, lehetőség van a fókuszhelyiségek használatára, míg a telefonfülkékben megtalálhatók a multimédiás funkciók is a távoli kapcsolatok felvételéhez. Olyan zónát is kialakítottak, ahol a ritkábban betérő kollégák dolgozhatnak, mint például a tanácsadók vagy a külföldről érkező munkatársak.

A közösségi tér a biliárdasztallal és a bárral mindenesetre olyan mint egy zártkörű klub, ahová csak tagok léphetnek be. Ellentétben Woody Allen híres mondásával – mi szerint „sohasem lennék egy olyan klub tagja, amely elfogadna engem tagjának” – itt bizony szívesen lennénk tagok.

Képek: Audi