A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az eBay legújabb közösségi tere

A Kitchen az eBaynek egy nem akármilyen, új élelmiszer-élményen alapú közösségi helyisége, mely teljesen újraértelmezi a vállalati kávézó definícióját. A dizájn és az étel csábítja ide a dolgozókat, ám a közös élmények miatt órákig képesek itt maradni.

Az internetes aukciós weboldalt 1995-ben alapították a kaliforniai San Joséban, ahol ma is megtalálható a székhelye, ám az évek során számos változáson ment keresztül a vállalat. Többek között náluk is előre tört az employer branding fontossága, így igyekeznek minden irodájukban a tereket ezt szem előtt tartva kialakítani.

Legújabb dobásuk ez San Joséban található közösségi tér, étkező és kávézó, amit a legújabb trendek szerint alakítottak ki. Már egy jó ideje dübörög a „food truck”, azaz az utcai teherautóból való ételárúsítás, így ezt a divatot felkarolva, hasonló dizájnban hozták létre a vállalati kantint. A hosszú piknikpadok és asztalok is a streed food hagyományára utal vissza, ahogyan a bolondosan itt-ott lelógó fényfüzérek is. A betonfalak, a graffiti-szerű fali írások és képek és a fagylaltoskocsi is mind az utcai étkezés kultúráját hivatottak visszaadni.

Az ételeket egy acélvázas üvegdobozból szervírozzák, ami szintén a food truck sorbanállós feelingjét juttatja az eszünkbe. Holott itt szó sincs semmiféle sorról, ugyanis az okos félig önkiszolgálórendszernek köszönhetően kiküszöbölték a fárasztó sorban állást, így több idejük van a munkatársaknak az asztalnál folytatott minőségi időtöltésre.  

Változatos ülőhely-lehetőségek közül választhatnak a munkatársak attól függően, milyen céllal tértek be a kantinba. Munkához, társalgáshoz, privát elvonulásokhoz és telefonos megbeszélésekhez, kisebb és nagyobb csoportoknak is megfelelő ülőalkalmatosságokat kínál a kantin.