A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az eddigi legnagyobb Az Év Irodája verseny!

Az Év Irodája verseny 2017 közönségszavazási szakasza ma, január 15-én éjfélkor véget ér, most már csak a zsűri tanácskozása van hátra. Nézzük, mitől lett az idei verseny a legek lege!

Kezdjük egy kis összegzéssel. A 2017-es versenyen 10 kategórián belül összesen 172 szavazat érkezett, mely minden eddiginél nagyobb versenyzési kedvről árulkodik. Az idei tíz kategória a következő: Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere, Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Tervezett Projektje, Az Év Facility Management Cége, Az Év Property Management Cége, Az Év Asset Management Cége, Az Év Belsőépítész Cége, Az Év Tanácsadó Cége, Az Év Ingatlanpiaci Személyisége.

A névadó kategóriában idén is nagy véghajrára lehet számítani, az 55 nevező között kisebb-nagyobb irodák és eltérő profilú vállalatok küzdenek a legjobbnak járó címért: van köztük ügyvédi iroda, konténeriroda, IT-s iroda, filmes iroda, pénzügyes iroda, és még sorolhatnánk. De vajon, ki lesz az abszolút győztes?

A következő kategória azért érdekes, mert eddig ilyen ezelőtt a verseny történetében még nem volt. Az Év Közösségi Tere kategóriában olyan helyiségek találhatóak, melyek alkalmasak a közös, minőségi időtöltésre. A coworking irodák mellett így találkozhatunk cukrászdával, étteremmel és irodaház lobbival is, összesen 35 nevező szállt harcba a győzelemért.

Az Év Belsőépítész Cége is új kategóriaként debütált a 2017-es versenyen, ugyanis a csodás iroda- és irodaház belsők többek közt az ő érdemük. Nyolc belsőépítész iroda közül kerül ki majd a nyertes.

 

... Azonban a helyezettek kilétére csak2018. február 8-án derül fény egy ünnepélyes díjátadó Gála keretén belül, melynek idén is a patinás Várkert Bazár ad otthont.

 

De addig is, ma még egy utolsó szavazattal segítsük a nevezők esélyeit!