A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az első magyarországi WELL Office!

Az Europa Design saját irodája lesz az első WELL minősítésű iroda Magyarországon! 

A munkavállalók jóllétét megteremtő munkakörnyezet tudományosan alátámasztott és folyamatosan ellenőrzött minősítő rendszerét az IWBI, az International WELL Building Institute™ dolgozta ki és vizsgálja a WELL Certificationra jelentkező cégeknél. Időnk 90%-át épületekben, zárt térben töltjük – ebből 8-10 órát a munkahelyünkön – ez hatással van a közérzetünkre, a jóllétünkre. Nemcsak a design, az átgondolt, egészséges irodai munkakörnyezet is fontos! Az Europa Design felismerve ennek fontosságát, nemrégen elkészült, a 21. századi igényeket kielégítő saját irodaházával regisztrált be a WELL Building Standard – WELL minősítés megszerzésére az „Existing Interior”, a már meglévő belső tér” kategóriában. A WELL az első olyan minősítési rendszer, amely az emberek egészségére és jó közérzetére helyezi a hangsúlyt azokon az épületeken keresztül, ahol a mindennapjaikat töltik, ahol élnek, dolgoznak, játszanak, tanulnak.

Az IWBI Intézete 7 fő kategóriát és ezeken belül 105 alkategóriát vizsgál, amelyeknek a regisztrációra jelentkező cégeknek meg kell felelni. Az IWBI szakértői szigorú teszteket és vizsgálatokat végeznek a tiszta levegő, a víz, a megfelelő fényviszonyok, az egészséges étkezés, a komfort, a fitness és a mentális állapot fő kategóriáiban. Az Europa Design saját irodaházát még a WELL Standard ismerete előtt úgy alakította ki, hogy az a kiemelt kategóriák nagy részének már eleve megfelel. Mivel az épület felújításakor a legújabb innovatív műszaki megoldásokat alkalmazták, messze a sztenderd hőszigetelési és gépészeti elvárásokat meghaladó anyagok és technológiák kerültek beépítésre. A gépészet területén 4 csöves fan coil, hőszivattyús rendszer működik, a földszinti rendezvényszinten pedig hőkezelt, friss levegő befújás és elszívás hőcserélő automatizált rendszere biztosítja a megfelelő friss levegő mennyiséget akár a teljesen zárt –3 rétegű üveggel hangcsillapított – nyílászárók mellett is. Ezzel és a nyitható ablakokkal elegendő friss levegőhöz jutnak a belső térben tartózkodók. A legmodernebb irodaberendezéseknek köszönhetően a „Komfort” kategóriában is kiemelten megfelel az iroda kialakítása az előírt ergonómiai követelményeknek az akusztikus megoldásokkal, a többségében elektronikusan állítható magasságú asztalokkal, az állítható irodai forgószékekkel.

Az Europa Design irodaházának tudatos tervezési folyamata a szépség és a design mellett az átláthatóságra helyezte a hangsúlyt. A nagy üvegfelületek megszűntetik a határt a külső és belső környezet között, az épület szoros kölcsönhatásban áll a természettel. A belső térkapcsolatok pedig segítik a munkatársak kommunikációját, hatékony együttműködését. A térkialakítás és a berendezés mellett a munkatársak jó közérzetéhez olyan szolgáltatások is hozzájárulnak, mint a tágas zuhanyzó a sportból érkező kollégáknak, a napi friss gyümölcs és szűrt ivóvíz. A szabadon használható elvonuló helyiségek és csendszobák a nagyobb koncentrációt igénylő szerződések megfogalmazásának, vagy az elmélyültebb kreatív gondolkodást kívánó tevékenységek helyszíneként szolgálnak. Ezek a szempontok csak kiragadott példák a 105 kategóriából, amelyet a WELL sztenderd is vizsgál, és amely már hatékonyan működik az Europa Design irodájában.

Magyarországon elsőként elkezdődött az Europa Design regisztrációs folyamata a WELL Certification megszerzésére. A minősítés elnyerése kiindulópont ahhoz, hogy az irodák és közületi terek optimális kialakításában, berendezésében élenjáró cég pozitív példát mutasson és saját tapasztalatain keresztül is szakmai tanácsadást nyújtson azoknak a cégeknek, szervezeteknek, amelyek számára fontos a munkatársaik jó közérzete és szeretnék megszerezni a WELL minősítést.

www.europadesign.hu, www.welliroda.hu

Fotók: Bujnovszky Tamás

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!