A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Erste-csoport lett Közép- és Kelet-Európa legjobb bankja

Az Erste-csoport kapta meg a Közép- és Kelet-Európa legjobb bankja elismerést a Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól - közölte a bécsi székhelyű pénzügyi szolgáltató.

A Euromoney pénzügyi magazin Euromoney Kiválósági Díjat idén 26. alkalommal ítélték oda a pénzügyi szektor legkiemelkedőbb tagjainak szerte a világban. Az Erste-csoport azzal érdemelte ki a díjat, hogy kitűnően ismerte fel és használta ki a növekedés lehetőségeit, valamint lovagolta meg a digitális forradalom hullámát a régióban. 

Az Erste-csoport ugyancsak elnyerte az Ausztria, Csehország és Montenegró legjobb bankjának járó elismerést, romániai leányvállalata, a Banca Comerciala Romana (BCR) pedig Közép- és Kelet-Európa legjobban átalakított bankja lett. Románia első számú bankja, a BCR sikeresen megtisztította portfólióját, jelentősen javította nyereségességét és stabilan növelte hitelezését.

Az Erste-csoport 47 100 alkalmazottja Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában és Romániában 16,2 millió ügyfelet szolgál ki. Március végén az ügyfeleknél kihelyezett teljes hitelállomány 133 milliárd euróra rúgott. Az Erste-csoport tavaly minden idők legjobb eredményét érte el; a bankcsoport nettó nyeresége 1,26 milliárd euró lett a kockázati költségek csökkenése nyomán.

Az UniCredit is öt díjat kapott, köztük Közép- és Kelet-Európa legjobb vagyonkezelő bankja, valamint Közép- és Kelet-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó bankja címeket. Jean Pierre Mustier vezérigazgató pedig Az év bankára 2017 elismerésben részesült, akinek az egy évvel ezelőtti kinevezése óta a bank sikeresen lebonyolított egy 13 milliárd eurós részvénykibocsátást, a megfelelő pillanatban és a megfelelő áron értékesítette az alaptevékenységekbe nem tartozó és nem teljesítő eszközöket és üzletágakat, miközben következetesen ragaszkodott az előzetesen elfogadott stratégiához.