A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Il Bacio di Stile luxusáruház pazar irodái

Az Andrássy úton 2013-ban átadott Il Bacio di Stile luxusáruházban nem csak a vásárlóterek pompázatosak, de a kiszolgáló helyiségek és irodaterek belsőépítészeti koncepciója is megér egy misét. Vagy többet.

Az Il Bacio di Stile áruház célja a top divat márkák bemutatása Magyarországon, és ezen túlmenően egy életstílus képviselete, amelyet a divat mellett más szektorok, az építészet, a képzőművészet és a gasztronómia bevonásával tesznek teljessé. A védett épületet a műemléki környezet követelményeinek és a szomszédos áruház építészeti megoldásainak megfelelő igényességgel újították fel. Az irodaépület harmadik és negyedik szintjén található irodahelyiségek, valamint a pince szinten és az első, második emeleten elhelyezkedő raktárak belsőépítészeti koncepcióját Ternovzsky Zita és Szegő Gábor enteriőr stylistok alakították ki. Az időtállóan elegáns és exkluzív belső irodai terek illeszkednek az Il Bacio di Stile prémium kategóriás üzlethelyiségekhez – írja a design.hu.

A belső tér felöltöztetésében szabad kezet kaptak a tervezők, és az anyagi korlátok helyett a magas minőségi színvonalat kellett teljesíteniük az irodai terekben. A harmadik szinten található vezérigazgatói, igazgatói irodákban, a vezetői tárgyalókban és asszisztensi szobákban nemes és drága burkolatok, szőnyegek, finom függönyök töltik meg otthonos melegséggel és kényelemmel a tereket. Minden irodahelyiség különböző stílust képvisel, a férfias terekben a feketére pácolt és natúr dió furnér, valamint világosabb bézs színű bőr burkolatok és karakteres, nagyméretű bútorok dominálnak, míg a nőiesebb terek finoman elegáns berendezést kaptak. A két irodai szint közös jellemzője a kék-barna-szürke-bézs-fekete színvilág, amely az összes helyiségen egységesen végig vonul – részletezi a design.hu.

A negyedik emelet operatív irodáiban dolgoznak az Il Bacio di Stile munkatársai, ahol az egy térben elhelyezkedő munkahelyeket üvegfal választja el egymástól. Mindkét szint recepciója karakteres megjelenést kapott: a negyedik emeleten a beton keretű recepciós pult frontja furnér és szövet betétekkel tagolt, a falon lévő gésa kép pedig a finom eleganciát és az évszázados tradíciókat jeleníti meg. A harmadik szint igazgatói pultjának előlapját a kőtapéta előtt kifeszített vastag fekete kötelek teszik különlegessé. Az irodákban és az áruház üzlettereiben mindenütt kortárs művészeti alkotások kaptak helyet, valamint kortárs és régi divatfotók díszítik a falakat, amelyeket Nemes Attila kurátor közreműködésével választottak ki a tervezők.

Az Il Bacio di Stile irodáiba és a vezető divatmárkák üzleteibe egységesen világhírű designerek által tervezett asztali, álló, fali és mennyezeti lámpák kerültek. A tárgyalóhelyiségek és az irodák folyosóinak mennyezetére szinte láthatatlan csík világítótesteket telepítettek, amelyekben a LED égők erős fényt adnak. Az energiatakarékosság jegyében a lámpák mozgásérzékelővel működnek, fényerejük pedig fokozatosan szabályozható. A világítási terveket és a kivitelezést az Ambi Light végezte.

Képek: design.hu