A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az IMMOFINANZ lett az Év Asset Management Cége Magyarországon

Az Év Asset Management Cégének választották az IMMOFINANZ-ot 2017-ben az Év Irodája Versenyen. Az idén számos kategóriában rekordszámú nevezés érkezett a versenyre.

Az Európa több országában is jelenlévő vállalatcsoport egyik alaptevékenysége a magas szintű ingatlankezelés, amely hazánkban évek óta igyekszik a legmagasabb szolgáltatási szintet nyújtani a bérlőinek az iroda és a kiskereskedelem területén egyaránt. A tavalyi év másik sikere az új nemzetközi irodakoncepció – a myhive – bevezetése volt. A vállalat sikerrel zárta a tavalyi évet, a teljes portfólió elérte a 94%-os bérbeadási mutatót a 2017. szeptemberi adatok alapján.

Az új irodamárka a myhive már 5 modern budapesti irodaépületben valósult meg, amely a lobby és bizonyos közösségi terek felújítása mellett, a szolgáltatások körének bővülését és jelentős infrastruktúra növekedést is jelentett. A bérlők felé történő magas szintű szolgáltatási színvonal fenntartásáért a community manager felel, akinek fontos szerepe van abban, hogy a myhive által nyújtott szolgáltatások és az életérzés közvetlenül eljusson a bérlőkhöz is.

„Különösen örülünk a díjnak ebben az igen komoly versenyhelyzetben, amely továbbra is alátámasztja az egyik legfontosabb célunkat, a meglévő iroda és kiskereskedelmi portfóliónk magas minőségének fenntartását ügyfeleink felé – mondta Nagy Viktor IMMOFINANZ country manager.

azevirodaja.hu