A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az I(ngatlan) & B(iztosítás) Gacsó Ház is indult Az Év Irodáján

Az Év Irodája verseny idei mezőnyéből szemezgettünk, és feltettünk pár kérdést az indulóknak az iroda kialakításáról, hogy segítsünk azoknak, akik éppen felújítás vagy költözés előtt állnak. Következő válaszadónk az I(ngatlan) & B(iztosítás) Gacsó Ház Kft.

Mi volt az átalakítás/új tér kialakítás fő célja? 

Az ingatlaniroda 2007 óta működik a bérleményben, azóta nem volt felújítás, vagyis abszolút ráfért a "modellfrissítés". Illetve miután a főbérlő további 40nm-es irodahelyiséget biztosított számunkra közvetlenül az ingatlaniroda mellett, így megvalósíthattuk a régóta áhított célkitűzésünk, miszerint szeretnénk a család két vállalkozását (ingatlan és biztosítás) összekapcsolni a rendelkezésünkre álló térben. Három helyiséget nyitottunk össze a falak elbontásával, amelyeket üvegfelülettel váltottuk ki.

Mire vagytok a legbüszkébbek az új térben? 

Lakberendező, belsőépítész nélkül alkottunk egy igazán elegáns irodát. A bútorok, színek összhangja,  a részletekben rejlő finomság, az egyediség sokak szerint olyan, mint egy otthon, ami igazán kedves visszajelzés.

Hogyan tudtátok bevonni a munkavállalókat a folyamatba?

A felújítás előtti kipakolásnál, illetve az új irodába való beköltözésben és bútorok szerelésében, takarításban is egy csapat voltunk :)

Van valami, ami utólag máshogy terveznétek/máshogy valósítanátok meg - ha igen, mi az? 
Nincs, szeretjük így, ahogy van.

Tervezitek, hogy employer branding eszközként toborzásra és munkaerő megtartásra is használjátok majd az irodát? 

Feltétlenül ez a cél. A következő 3 évben az értékesítők tekintetében +10-15 fős növekedést várunk és teszünk is érte.

A tervezés során szempont volt, hogy indulni szeretnétek Az Év Irodája versenyen? 

Nem. Ez egy hirtelen ötlet volt, mert büszkék vagyunk arra, amit létrehoztunk.

Ha tetszik a projekt, szavazhatsz rá Az Év Irodája versenyen!, ahol további képeket is találhatsz az irodáról.