A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az MSCI is a Green House-ba költözik

Egy újabb nagy nemzetközi cég tette le voksát a Green House mellett. Hazánk első és egyetlen LEED Platinum minősítésű irodaháza 2014. március 1-től ad otthont az MSCI magyarországi irodájának.

A befektetési döntéstámogató megoldásokat kínáló vezető globális vállalat 3.694 négyzetméternyi irodahelyet bérel majd a XIII. kerületi irodaház negyedik és hatodik emeletén.

Az MSCI a New York-i Tőzsdén önálló cégként jegyzett vállalat. 22 országban van jelen, munkatársainak száma meghaladja a 2.700 főt. Termékeik és szolgáltatásaik körébe tartoznak a tőzsdeindexek, a portfólió kockázatkezelő és teljesítménymérő eszközök, valamint a felelős vállalatirányítási döntéstámogató struktúrák, amelyek világszerte a Barra, RiskMetrics, IPD és ISS védjegyek alatt ismertek. Világszerte közel 7.500 ügyfél választotta már az MSCI pénzügyi termékeit, a legnagyobb intézményi befektetőktől a kisebb fedezeti alapokig.

A cég budapesti irodájának kiválasztásában fontos szerepet játszott, hogy a ház lehetőséget adjon a későbbi bővülésre, hatékony legyen a helykihasználása, és kiemelkedő minőségű belső környezetet biztosítson. A Green House minden bérlői elvárásnak maximálisan megfelel, sőt, gyönyörű belső kertjével, kis tavával, és zöld éttermével túl is mutat azokon.

Janza Ákos, az MSCI budapesti irodájának vezetője elmondta, hogy miért volt a Green House magától értetődő választás a cég számára: „Döntésünk egyrészt rámutat arra, hogy az MSCI továbbra is fontosnak tartja jelenlétét Budapesten, másrészt alátámasztja a kiválóság iránti elkötelezettségünket, de a cég további bővülési terveinek is teret biztosít. Meggyőződésünk, hogy a Green House kollégáink számára egyedülálló munkakörnyezetet biztosít majd, egy olyan helyet, ahol nemzetközi ügyfélkörünk számára továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk majd nyújtani."

Grzegorz Strutynski, a Skanska Property Hungary Kft. ügyvezetője köszöntötte a bérlőt, és kitért arra az átgondolt koncepcióra is, amely a Skanska munkahelyek kialakításának hátterében áll: "Örömmel üdvözöljük a Green House bérlői között az MSCI-t, a pénzügyi termékek piacán vezető nemzetközi vállalatot. Amikor hazánk legzöldebb irodaházát építettük, mindvégig szem előtt tartottuk, hogy a jó munkakörnyezet mind az irodaházat bérlő cégeknek, mind alkalmazottaiknak mennyire fontos. Nem egyszerűen egy irodaházat építettünk, hanem modern munkahelyeket hoztunk létre egy igazán zöld környezetben. Azáltal, hogy odafigyeltünk ügyfeleink véleményére és igényeire, olyan életteret tudtunk kialakítani, amely minden partnercég üzleti tevékenységét meghatározó módon támogatja. Az egészséges belső környezetben ritkábban lesznek betegek az alkalmazottak, és nagyobb hatékonysággal végzik mindennapi munkájukat, ami jobb pénzügyi mutatókat eredményez. Hisszük, hogy az MSCI szintén profitálni fog majd a zöld technológiák, az emberközpontú térkialakítás és a költséghatékony megoldások adta előnyökből."

A Green House bérbeadottsága - 8 hónappal a ház 2012. decemberi átadása után - 91, 22%.
A 17.800 m2 alapterületű irodaház még több szinten kínál kiadó irodaterületet.