A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Az Office Line irodája figyelmességből jeles

Csendes beszélgetősarkok, dizájnos falak és telefon boksz. Ezek adják meg a hamisítatlan Office Line-élményt.

Az Office Line Kft. budai irodája nem túl nagy, de annál barátságosabb. A cég 2010 óta bérli irodáját a 11. kerületi IP WEST Irodaházban, ezért időszerű volt már székhelyük megújítása. Habár a vállalat irodaterek kialakításával és bútorozással foglalkozik, mégis úgy döntöttek, hogy saját irodájuk újratervezését egy külsős szakemberre bízzák. Szegő Gábor személyében megtalálták a nekik megfelelő belsőépítészt, aki olyan irodát tervezett a cégnek, melyet az ügyfelek garantáltan nem felejtenek el a látogatásuk után sem. A csapat célja az volt, hogy a legújabb trendeknek megfelelő enteriőrt alakítsanak ki a rendelkezésre álló 126 négyzetméteren. De természetesen nemcsak a vendégeknek, hanem saját maguknak is meg akartak felelni, így sikerült egy igazán dolgozóbarát irodát létrehozniuk.

Ennek egyik legfontosabb eleme – amiből jól látható a cég figyelmessége is – az akusztika. Tudjuk, milyen fontos szerepe van a megfelelő zajszintnek, főleg egy olyan kisebb irodában, ahol nem igazán lehet elvonulni. Így tökéletes választás a phone boksz, ami a munkatársak számára biztosítja a zavartalan beszélgetéseket (és ők sem zavarják a többiek munkáját). A padlószőnyeg szintén a csendesebb légkörért felel, a tárgyalók is hangszigetelt üveggel vannak körbekerítve, az asztalok közé pedig hangtompító térelválasztókat helyeztek el. A munkaállomásokon az ergonomikus székek a megfelelő tartásról, egy nagy kanapé és különféle beszélgetősarkok pedig a kényelemről gondoskodnak. A növények azon kívül, hogy feldobják az irodát, térelválasztó funkciót töltenek be a bejáratnál