A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az RICS-minősítés a legmagasabb felkészültséget biztosítja az ingatlanpiacon

Az RICS (Nemzetközi Ingatlanszakértői Szervezet) etikai és szakmai standardokat népszerűsít és érvényesít, egyúttal a világ legelismertebb minősítését kínálja, 125 000-nél is több tagja mintegy 146 országban dolgozik világszerte. A vállalatok számára munkavállalói között tudni több RICS tagot megtisztelő, a cég kiválóságát és megbízhatóságát jelzi. Továbbá garantálja, hogy nemzetközileg is elismert standardokat és kiváló üzleti gyakorlatokat követnek az ingatlanszakmában. A CBRE Magyarország tizennégy, különböző területen tevékenykedő, RICS által akkreditált szakembert alkalmaz.

„Mivel az RICS az egyéni tagok és a cégek esetében egyaránt szabályozó testületként funkcionál, és szigorú követelményeket támaszt folyamatosan tagjaival szemben, az ügyfelek esetében pedig biztosítja a szektorban egyedülálló bizalom alapjait. Az RICS által létrehozott standardok világszerte elismertek a tágabb ingatlanszakma által is, ezek betartása elősegíti a bizalom kialakítását az iparágban, valamint pozitív változásokat generál a piacokon. Az ingatlanszakma komoly változásokon megy keresztül, a piaci transzparencia további növelése minden szereplő egyértelmű érdeke.” - mondta Orcsik Anna, az RICS közép-kelet-európai regionális vezetője.

A CBRE-nál hat RICS-minősített kolléga dolgozik a tanácsadás, négy az értékbecslés, három a vagyonkezelés területén, illetve a cég ügyvezető igazgatója is RICS akkreditált szakember. Ilyen magas számú RICS szakember egyetlen cégnél Magyarországon egyedülálló.  A taggá váláshoz a jelentkezők egy többlépcsős folyamat során demonstrálják szakmai és etikai hozzáértésüket.

Grátzer Anita és Ethan Fien személyében nemrégiben új tagokkal bővült az RICS Magyarországon. “Az RICS tagságegy komoly felkészülési folyamatot követő sikeres vizsga után szerezhető meg. Ennek része egy, a jelentkező szakmai hátterétől függő hosszúságú és tartalmú részletes dokumentáció, amely tartalmazza a munkatapasztalatainkat, eredményeinket és személyes kompetenciáinkat.” - mondta Ethan Fien MRICS, a CBRE vezető értékbecslője.

A tagsági vizsgainterjú során egy RICS-tagokból álló bizottság előtt kell demonstrálnia a jelentkezőnek vezetői rátermettségét, szakmai felkészültségét és az RICS-specifikus szabványok és irányelvek kimerítő ismeretét, ezen belül is kiemelten az etikai és magatartási irányelveket. Az egész felkészülési folyamat során RICS-minősített tanácsadó segíti a jelentkezők munkáját, valamint ő dönti el, mikor tartja vizsgára késznek a jelentkezőt – felkészültsége alapján. Az RICS megfelelő kereteket biztosít a további fejlődéshez is, illetve fenntartja a jogot a tagok szakmaiságának ellenőrzésére. A CBRE munkáltatóként elkötelezett, hogy jelöltjei számára teljeskörű pénzügyi és szakmai támogatást nyújtson a tagság megszerzésének folyamata során, valamint támogatja munkatársai további szakmai fejlődését.  

“Az ügyfelek számára a CBRE RICS által akkreditált szakemberei a legmagasabb piaci standardok iránti elkötelezettséget, kiváló munkaminőséget, szigorú etikai irányelveket, átláthatóságot, megbízhatóságot és maximális professzionalizmust garantálnak az iparág különféle területein.” - tette hozzá Jakab Zsolt MRICS, a CBRE senior befektetési tanácsadója, az RICS Magyarország igazgatósági tagja.