A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az RSM Hungary a Balance Hallba költözik

A CPI Property Group Váci úti irodaparkjának új épületébe, a Ballance Hall-ba költözik az RSM Hungary. A tanácsadó társaság az irodaház 2019. decemberi átadásakor veszi majd át új irodáját.

Az RSM Hungary Zrt. Magyarország egyik legkiemelkedőbb tanácsadó cége számviteli, adózási, bérszámfejtési és digitális adózási területen. Az elmúlt évek növekedésének köszönhetően a több lokáción működő cég úgy döntött, hogy új központra van szüksége, ahol az RSM csapata egy helyszínen tudja folytatni a közös munkát. „A legfontosabb célunk egy olyan új „otthon” megtalálása volt, ahol a munkavállalók jóléte kiemelt szerepet kap amellett, hogy a belső hatékonyságot is növelni tudjuk”- emelte ki Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary elnök-vezérigazgatója. 

A CPI Hungary úgynevezett Humán Innovációs Programja (HIP) nem csak színesíti a megszokott irodaházi életet, de „well-being” brandként már akár az igények megjelenése előtt kínál kényelmi és relaxációs szolgáltatásokat az irodaház dolgozóinak. A bérlők a rendszeres hírlevelekből, az épület lobbyjában és liftjében található digitális kijelzőkről informálódhatnak az aktuális programokról, többek között: csoportos és egyéni mozgásórák, kozmetikai szolgáltatások, gyógymasszázs, manuálterápia stíluskurzus, színház- és fesztiváljegy értékesítés, termelői piac és food-truck szolgáltatásokról.

„A minden igényre kiterjedő tanácsadói munkának köszönhetően az RSM Hungary Zrt. hosszútávon kötelezte el magát a Balance Hall irodaház iránt, ahol egy teljes szint több mint 2.000 négyzetméteres területét bérli” – nyilatkozott Pál Tamás, az ESTON International bérbeadással foglalkozó divíziójának vezetője. “Nagy öröm számunkra, hogy a Balance Hall első bérlői közt olyan prominens céget üdvözölhetünk, mint az RSM. A tárgyalások során nagy hangsúlyt fektettünk leendő bérlőnk határozott üzleti és műszaki céljainak támogatására és véleményem szerint sikerült minden szempontból kielégítő irodai elképzelést rögzítenünk, amely szolgáltatásainkkal és modern technikai megoldásainkkal hosszútávon nyújt biztos hátteret az RSM sikereihez”- tette hozzá Bodahelyi András, a CPI Hungary senior leasing managere.