A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Az Uber irodája Londonban is szakít. Egy játszóházat alakítottak ki felnőtteknek

Dőljünk nyugodtan hátra, lazítsuk el végtagjainkat, csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy otthon ejtőzünk. Pedig csupán az Uber új kényelmes és családias irodájában ülünk. Kedves kis képek a falon, színes fotelek, és egy igazi játszóház.

Ezt a pozitív érzést biztosítja az Uber új 1000 négyzetméteres londoni irodája, amelyet a Denton Associates tervezett. A cég egyébként is erős formatervezési mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyeket a Denton is különböző módon alkalmazott az új munkahelyen.

A természetes falfelületektől az anyagválasztékig és az asztalos munkákig számos apró elemben jelenik meg ez a sokszínű és izgalmas világ. Ezzel a széles dizájnpalettával kreatívan tudtak erős identitást biztosítani az irodában. A színes és játékos minták szinte egy játszóházat formálnak, ahol a dolgozók is folyton egy nagyszabású játszmában érezhetik magukat.

A UBER logóját egy üde zöld mohafalra helyezték el, amely így a belépő vendéget vagy munkatársat egy erős gesztussal köszönti. Ez a fogadó tér az informális terek közé ékelődik be, amely jelzi, hogy mindenütt a személyesség dominál, egy abszolút testre szabott munkahelyről beszélhetünk.

A privát tárgyalók és az informális kis helyiségek a legkülönbözőbb stílusokban és bútorokkal együtt jelennek meg, így az ügyfeleket a hozzájuk leginkább illő térben fogadhatják. Vagyis már ezen a szinten megkezdődik a „szocializáció”, az ügyfél „becserkészése”.

A megjelenő bútorok együttesen egy egységes rendszert és világot alkotnak. A breakout területeken a habkönnyű székek, a szövetek, a színek és az egyedi világítás eklektikus keveréke biztosítja az otthonosság érzetét.

Képek: Thierry Cardineau