A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Év Irodája: egy verseny, két díjátadó - OfficeUp és Real Estate Awards Gála

Nyolc év után megújult Az Év Irodája verseny. A tapasztalatok alapján és a változó piaci igényekre reagálva 2019-ben a nevezések után kettévált a megmérettetés: az ingatlanpiac legjobbjai mellett külön figyelmet és rendezvényt szentelnek az irodaházak bérlőinek is.

OfficeUp a bérlőknek

Az Év Irodájának és Az Év Közösségi Terének járó díjakat az OfficeUP irodatrend konferenciát követő fogadáson adják át február 20-án, ahol jelen lesznek a korábbi évek nevezői, győztesei, a legfejlettebb szervezeti- és irodakultúrával rendelkező hazai és nemzetközi vállalatok vezetői is. Az Akvárium Klubban a szakmai előadások, panelbeszélgetések és workshopok résztvevői irodatrend kiállításon is találkozhatnak a piaci szereplőkkel.

Az irodatér, irodakultúra és a hatékony együttműködés az elmúlt években a figyelem középpontjába került, így ez határozza meg a konferencia tematikáját is. A munkáltatói márka egyre fontosabb tényezője a munkakörnyezet, legyen szó akár toborzásról vagy megtartásról. Az Év Irodája Verseny értékelésében nemcsak a külsőségek számítanak, a munkavállalók bevonása az irodai környezet kialakításába, a funkció és a design harmóniája is döntő szempont. Ahogy a korábbi években, idén is a legjobb példákat díjazzák, míg az OfficeUP konferencia lehetőséget ad a példamutató “office branding” együttműködések, tervezés, kivitelezés és kommunikáció bemutatására is.

Real Estate Awards Gála a szakmai szereplőknek

A Real Estate Awards Gála a szakma díja a szakma legjobbjai számára, amelyhez Az Év Irodája verseny biztosítja a független és transzparens keretet. A pezsgő hazai ingatlanpiac legjobbjait idén új névvel és a megszokottnál magasabb minőségű rendezvénnyel látják vendégül a Pesti Vigadóban. A fejlesztői, finanszírozói, tanácsadói és üzemeltetői kategóriák győzteseit a Real Estate Awards Gálán látványos program keretében 350 ingatlanos szakember jelenlétében ismerhetjük meg. A kiválóság feltételeiről és a legjobbaknak járó díjakról egy 13 fős szakmai, és 53 fős üzleti zsűri dönt.

Egy egészséges piaci környezetben a verseny táplálja az innovációt, új lehetőségeket kínál az értékteremtésre. Az Év Irodája verseny nevezői szerencsére az idei évben is szép számmal kínáltak példát erre. A korábbi években megszokott díjak ezt a minőséget ismerik el Az Év Ingatlanfejlesztése, Az Év Asset/Property/Facility Management Cége, Az Év Tanácsadó Cége kategóriákban. Az Év Ingatlanpiaci Személyisége díj azt a különleges egyéni teljesítményt méltányolja minden évben, amely mögött a piac számára követendő vízió, értékrend és teljesítmény áll. Az idei évben új kategóriákkal is bővült a verseny, a pályázati anyagok és az egész éves teljesítményük alapján a szakmai és üzleti zsűri döntése nyomán átadják Az Év Ingatlanfejlesztő Cége, Az Év Ingatlanfinanszírozója és Az Év PropTech Megoldása díjakat is.