A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Az Év Irodája verseny egyetlen polgármesteri hivatala

Ilyen fiatalos és otthonos környezetben bármilyen hivatali ügyet szívesen intéz az ember.

Nagy örömmel tudhatjuk nevezőink között az egyik legkülönlegesebb versenyzőt, Pázmánd Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatalát. Lelkes hozzáállásukat mi se mutatja jobban, hogy a nevezések megkezdésekor szinte elsőként jelentkeztek irodájukkal a versenyre. Egyébként nekik van a legbarátságosabb nevezési adatlapjuk, tele sok-sok szmájlival és büszkeséggel. És milyen jól tették, hogy belevágtak – megmutatták, hogy a hivatalokat is fel lehet ám tunningolni, méghozzá nem is akárhogy! Az irodában összesen tíz fő dolgozik, így igazán családias és meghitt a hangulat, amit egy kívülálló is egyszerűen megállapíthat. A nevezéshez csatolt előtte-utána képek jól mutatják, hogy milyen semmitmondó volt az iroda, és milyen csodaszép munkahelyet hoztak létre az ott dolgozók. Méghozzá elég alacsony büdzséből, a kreativitásuk és az iroda megreformálása miatti eltökéltségükből született meg ez a letisztult, fesztelen hivatali iroda. A különleges bútorok egy részét például a devecseri lomi piacnak köszönhetik, és a dolgozók maguk festették át és adtak nekik új életet, illetve a helyi lakosok ajánlottak fel foteleket, székeket, melyeket kárpitos varázsolt újjá.

Nem nehéz rájönni, de egy igazán csajos irodáról van szó, tele olyan részletekkel, melyektől még finomabb lesz az atmoszféra: gyönyörű orchideák, plüssmackó és a fehér antik bútorok adják meg a terek igazi hangulatát. A vintage stílust képviselő irodában olyan klasszikusokat is találni, mint a motiváló falimatrica „Álmodj nagyot, mert az álmok valóra válnak” felirattal, de olyan egyedi díszítőelemek is megtalálhatóak, mint a Kívánságszív, vagy a saját nevüket ábrázoló fehér szobrocskák. Az egész irodát egy nagyon testhezálló szóval lehetne illetne: kedves. Egy otthonos és fesztelen környezetet sikerült kialakítaniuk, valóban nem egy tipikus hivatal. Nemcsak a dolgozókat, de az ügyeket intézni betérőket is megnyugtatja ez a környezet, sokkal produktívabb az ügyintézés is. Az Év Irodája verseny sokszínűségére ez az iroda a legjobb bizonyíték, ugyanis viszonylag kis mérete, vidéki fekvése és tevékenysége miatt kitűnik a többi közül. Szerintünk minden hivatalnak érdemes lenne példát venni Pázmánd Község Önkormányzat Polgármesteri Hivataláról.

Az Év Irodája verseny nevezésük itt érhető elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.