A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



AZ ÉV IRODÁJA VERSENY – INDUL A NEVEZÉS!

A ingatlanszakma és az év egyik legjobban várt eseménye számtalan újdonságot tartogat: az állandó kategóriák mellett keressük Az Év PropTech Megoldását, Az Év Finanszírozó Cégét és Az Év Fejlesztő Cégét. Ráadásul a megszokott Gálaest helyett két díjátadó eseménnyel tesszük még izgalmasabbá a verseny végkimenetelét.

Mától lehet nevezni a kilencedik alkalommal meghirdetett Az Év Irodája versenyre! Várunk minden olyan újonnan elkészült irodát, irodaátalakítást, közösségi teret és fejlesztést, mely 2017 december után készült el, valamint minden olyan vállalatot, akik az elmúlt évben kiemelkedően teljesítettek az ingatlanpiacon.

Nevezni különféle kategóriákban lehet, melyeken a piaci trendeknek megfelelően évről évre változtatunk, hogy minden versenyezni vágyó cégnek lehetőséget adjunk.

Idén a következő kategóriákban indulhatnak a nevezők:

- Az Év Irodája,

- Az Év Közösségi Tere,

- Az Év Új Ingatlanfejlesztése,

- Az Év Facility Management Cége,

- Az Év Property Management Cége,

- Az Év Asset Management Cége,

- Az Év Tanácsadó Cége,

- Az Év Ingatlanpiaci Személyisége.

Három új, nagyon izgalmas kategória is várja a versenyzőket:

- Az Év PropTech Megoldása,

- Az Év Finanszírozó Cége, 

- Az Év Fejlesztő Cége.

A verseny több hónapig tart, melynek végén szavazással dől el, kik nyerték el a legjobbaknak járó díjakat. A végleges döntést egy független szakemberekből álló szakmai zsűri hozza meg. A verseny végkimenetelébe a szakmai zsűrin kívül a közönségnek, így az adott cégen belül dolgozóknak is van beleszólásuk.

Megújul a díjátadó

A IX. Az Év Irodája versenyre november 30-ig lehet nevezni, majd ezt követően, decemberben indul a közönségszavazás. A díjakat 2019. február 20-án az Office Up rendezvény keretében, és 21-én a Real Estate Awards gálaesten adjuk át. Hogy melyik eseményen milyen új programok és izgalmak várnak a résztvevőkre, nemsokára kiderül ;)

A versenyre nevezni ITT lehet, rövid bemutatkozóanyagok és fényképek feltöltésével.