A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az Év Irodája verseny... Ma minden kiderül!

Még soha nem neveztek ennyien a versenyre, mint idén! A sok remek pályázat alapján nagy kérdés, kik kapják ma este a legjobbaknak járó díjakat. De nézzük, hogy a verseny végkimenetelének meghatározásában milyen tényezők játszanak közre.

Biztos sokan kíváncsiak, hogy alakul ki évről-évre a végleges sorrend, ki vagy mi dönti el a győztesek kilétét. Összeszedtük a legfontosabb lépéseket!

A verseny végkimenetelét és a győztesek kilétét számos tényező határozta meg. A több héten át tartó verseny során a közönség is véleményt mondhatott, minden regisztrált szavazó egyszer adhatta le voksát a kedvenceire. Szintén sokat nyomtak a latba a leadott pályázati anyagok és bizonyos kategóriák esetében a szakmai és bérlői kérdőívre adott válaszok is. A versenyen egy közel 50 fős üzleti zsűri is leadta szavazatát az adott kategória szerinte három legjobb nevezésére, ehhez jött a nyolctagú szakmai zsűri értékelése, akik szakmai tapasztalataik alapján kaptak helyet a bírák körében. Az irodák és közösségi terek esetében a szakmai zsűri egy szűkített lista alapján személyesen bejárta a helyszíneket, és a látottakat alapul véve is értékelte az adott helyiségeket.

Nézzük, idén kik alkotják a szakmai zsűrit!

Ilyen vidám hangulatban telt a zsűrimegbeszélés

A független szakmai zsűri tagjai:

dr. Németh Edit, az ELTE Gazdálkodástudományi Intézet Menedzsment és Üzleti Jog Tanszékének egyetemi adjunktusa

Koós Pál, formatervező művész, a MOME Design Intézet igazgatója

Kuczogi László, a HUFMA elnöke, a K-ép Stúdió ügyvezetője

Bachmann Bálint DLA, Ybl-díjas építész, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának egyetemi tanára

Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője, a Bindermann Executive Partnere

Barta Zsombor MRICS, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének elnöke

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója, a RICS elnöke, 2016-ban Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

Somogyi Krisztina, építészkritikus, vizuáliskörnyezet-kutató

 

... a ma esti Díjátadó ünnepségen pedig fény derül a győztesek kilétére! Érdemes figyelni Facebook és Instagram oldalainkat :)