A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Bemutatjuk az ördög irodáját!

A Red Rock Consulting irodája a Rolf Ockert Design keze munkája. A piros tárgyaló szettről nekünk maga Lucifer jut eszünkbe, aki tiszteletét tette a Földön. Akárcsak az Angyalszív nevezetű kultuszfilmben. Vannak még csodák.

Egyre-másra mutatunk be ausztrál munkahelyeket, és bár a legkisebb kontinens fényévekre van tőlünk, olyan fantasztikus irodákat alakítanak ki, hogy bűn lenne kihagyni ezeket. A Red Rock Consulting stílszerűen az élénkpiros színt favorizálta, és a különleges tárgyaló olybá tűnik, mintha Lucifer melegedne a képzeletbeli tűz mellett. Talán itt igazán „pokoli” energiák szabadulnak meg, amelyek hozzájárulnak a cég sikereihez. Egyébként a tervezők célja is az volt, hogy az ügyfélnek egyfajta heuréka-érzése támadjon, és „mi a … ez!” érzéssel foglaljon helyet.

Egy műemléki besorolású raktárról beszélünk jelen esetben, ami egyszerűen fogalmazva egy első osztályú irodaként reinkarnálódott. Érdemes volt belefeccölni az energiát! A Sydney központjában található régi épület 2. és 3. szintjét bérli a cég, amelyeket egy újonnan épült – az eredeti stílushoz illeszkedő – belső lépcső köt össze. Persze a műemlékvédelmi hivatal munkatársaival sokáig kellett szkanderezni, végül sikerült egy egészséges kompromisszumban feloldani az ellentéteket. Az eredeti épületre jellemzőek a fehérre festett tégla boltívek és a régi acélgerendák, amelyeket még Angliából importálták anno. A tervezők alapkoncepciója szerint az új belsőépítészeti elemek mind respektálják a régi örökséget, és úgy kerültek beépítésre, hogy harmonikus egészet alkosson a régi és az új.

A végeredmény olyan „funkysra” sikeredett, hiszen a világos és élénk színek állandó izgalomban és mozgásban tartják az irodát. A lépcső, a szőnyegek, a munkaállomásokat elválasztó elemek és a tárgyalók mind-mind ezt a vibrálást és energikusságot képviselik ebben a hatalmas történelmi keretben. A kialakítás fő szervezőelve tehát az a kontraszt, ami az eredeti fehér szerkezet és az élénk színvilágot képviselő újonnan kreált helyiségek között feszül. A tárgyaló szobák különböző formájúak, amelyek szinte ad hoc jelleggel vannak elszórva a térben, és az üvegfelületeik révén beolvadnak a sokszínű, funkys kavalkádba. A lépcsősor pedig roppant erős hatást gyakorol az összképre, hiszen a sárga acéltraverzzel és a cikkcakkos futófelülettel, valamint a piros szőnyeggel olyannak tűnik, mint egy villám, amely belecsapott az irodába. Mindenesetre izzik a hangulat.