A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Bemutatjuk az Év Irodáját! Itt dolgoznak a navigáció mesterei!

A Szépvölgyi úton választott magának új cégközpontot az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft., ahol kétszer négy szinten 6300 négyzetméteren rendezkedtek be. A MádiLáncos Studio közreműködésével kialakított irodaterek mindenesetre meghozták a sikert, hiszen elnyerték az iroda.hu szervezésében kiírt Az Év Irodája 2012 versenyt. Lássuk a győztest!

Egy új iroda kialakításánál nem mindegy, hogy 200 vagy 4000 négyzetmétert alakítanak ki, hiszen egy jóval kisebb irodaterületen szabadabban szárnyalhat a fantázia, a belsőépítészek, lakberendezők és irodabútorosok igazán elengedhetik magukat, persze a büdzsétől függően, míg egy több ezer négyzetméteres irodában nem lehet minden sarokban dizájnfesztivál-győztes bútor avagy egyedi tervezésű posztmodern festmény, netán szobor. Ráadásul esetünkben közel 400 munkatársnak kellett inspiráló, emberközpontú munkateret alkotni.

A nagyobb területek kialakításakor, mint az NNG székháza esetében is, az átfogó koncepció a lelke mindennek, vagyis egy jól kitalált vezérfonal mentén formálódjon az iroda (székház) belső tere, alaprajzi elrendezése, stílusa, valamint a munka- és a közösségi helyiségek megfelelő egyensúlya. A belső terekben egyébként az NNG arculata lépten-nyomon visszaköszön: az iroda eligazító rendszere a cég navigációjából jól ismert POI ikonjait és narancssárga csíkot felhasználva és továbbgondolva alakult ki. Ráadásul fokozottan ügyeltek arra, hogy a munkatársak is sajátjuknak érezzék a cégközpontot, ezért például a liftekben térképek jelzik, hogy ki hol jár éppen, vagy a szobákban egyedileg rendelhettek díszítő matricákat. Az igazán kollegiális jó hangulatot jelzi, hogy a vezetőség irodái sem lebegnek a "pór nép" irodái felett, puritán belső jellemzi ezeket a szobákat is.



A recepció tömbje szépen megformált, a háttérben a falon egy világváros sziluettje felhőkarcolókkal. Jobbra és balra is elhagyhatjuk az előteret, hogy az irodaház emeletei felé vegyük az irányt. A liftben találkozhatunk a már említett térképekkel. Miután kiszállunk valahányadik emeleten, rögtön szembeötlő, hogy nem egy végtelenbe tartó, kissé kafkai utánérzésekkel megáldott folyosón haladunk a semmibe, hanem nagystílűen a közlekedőn csavartak egyet szó szerint, hiszen egy hullámot képez a korridor. Persze így meg az lehet az érzésünk, hogy el vagyunk veszve, nem látjuk magunk előtt a perspektívát. De hát kinek a pap, kinek a papné. Nem lehet mindenki kedvére tenni.



A folyosókat, közlekedőket különböző funkciójú helyiségek osztják kisebb egységekre. Középtájban például egy laza pihenőre bukkanunk minimalista bútorokkal. Mivel kreatív munka folyik, ezért nagyon fontos, hogy a munkatársak minél több informális beszélgetésen vehessenek részt, vagyis spontán brainstormingok alakulhassanak ki. Ehhez pedig kisebb-nagyobb közösségi helyiségekre van szükség. Itt is, ott is felbukkant egy-egy tárgyaló, amelyek fantázianeveket is kaptak, így ez a térkép mellett szintén a munkatársak számára jelent fogódzót és eligazítást. A tárgyalók jelentős részében a nevük alapján már egy sziluett fotó is díszeleg, bár még a befejezés késik ez ügyben. A konferenciaterem pedig meglehetősen nagystílű helyiség, ami nem is csoda, hiszen a cég a nagy nemzetközi autógyártó vállalatokkal ápol napi munkakapcsolatot.

Az étkező neonzöldes padlóborítása szintén feldobja a hangulatot, de ha valakinek ez is kevés lenne, akkor egy kis beugróban két "zero gravity" masszázsszék várja a programozókat. Aztán ott van a sportszoba asztali csocsóval és persze célba is lehet dobni. A cég támogatja a kerékpáros munkába járást: az épület garázsszintjén egy kör alakú biciklitárolót alakítottak ki, amelyhez szervizsarok, kényelmes öltöző és zuhanyzóblokk társul. Egyébként az ergonómia ott "figyel" mindenütt, bár ez már szinte természetes. Szóval összességében azt érezhetjük, hogy a tulajdonosok fokozottan odafigyelnek az inspiratív munkakörnyezet alakítására, valóban közösségformáló ereje van az NNG székházának, a hatalmas méretek ellenére sem veszünk el reménytelenül. Bár itt nem árt ha értünk a programozáshoz is. Kicsit nagyon.