A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Brain Embassy – A kreatív közösségi terek világa

A közösségi irodák fénykorukat élik, most Lengyelországból hozunk egy irodát, melynek dizájnját és kényelmét a Kinnarps támogatta.

A Brain Embassy egy nem akármilyen közösségi iroda Lengyelországban. „Van egy ország határok nélkül, ahová nem kell útlevél a belépéshez. Ez a képzelet országa, a kreativitás és a siker földje. Bárki, akinek van egy álma, amit szeretne megvalósítani, és bárki, aki szívesen működik együtt másokkal az ország polgára lehet. Sok különböző ember saját gondolatokkal és tervekkel egyesül egy fedél alatt. Üdvözlünk egy innovatív munkahelyen!” Ez a „szabad ország” egy olyan helyszínt keresett, amely támogatja a fentebb leírtakat, a kreativitás folyamatait. A Kinnarps támogatta ezt az egyedülálló kezdeményezést, amely helyszínt biztosít a cégeknek, szervezetknek, start-upoknak és szabadúszóknak a mindennapos találkozásokhoz.

Nagy kihívás volt ez, ugyanis 1700 négyzetméteren több mint 250 munkaállomást és több közösségi helyiséget kellett létrehozniuk. “Az Esencia szék az automatikus súlyérzékelésével lehetővé teszi a különböző munkaállomásoknál történő alkalmazását. Emellett új generációs asztalokat alkalmaztunk, mint például a Nexus benchet, amely a csoportos munkahelyek kiváló eszköze.” A folyamat során a legapróbb részletek is nagy jelentőséggel bírtak, ahogyan fogalmaztak: „Minden egyes tégla számít”. Minden szövet, szín és bútor az utolsó csavarig beleértve a játékos síliftet is alaposan megtervezett koncepció végeredménye. Aki Varsóban jár, mindenképp látogasson el ide inspirálódni!