A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Cordia - letisztult játékosság

Az Év Irodája versenyre az otthonteremtés nagyágyúja a vállalat értékeihez igazodva otthonos munkakörnyezetet alakított ki.  

A nyolcadik kerület felkapott városrészében, a Corvin Pláza közvetlen szomszédságában található a Cordia értékesítési irodája – nem véletlenül, hiszen a fejlesztő felelt a Corvin Sétány Európa-díjas városfejlesztési projektért. A Cordia mint a Futureal ingatlanfejlesztő és befektető csoportjának tagja, Magyarország és egyben Közép-Kelet Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalata küldetésének tekinti az otthonteremtést. Épp ezért nézeteikhez hűen saját irodájuk kialakítása is nagyon otthonos lett. A rendelkezésükre álló 740 négyzetméteren kellett megvalósítaniuk egy többfunkciós környezetet, mely irodaként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál. Ráadásul a dolgozóknak nem kell minden idejüket a négy fal közt tölteni: egy 150 négyzetméter nagyságú terasz is kapcsolódik az irodához, mely közvetlen átjárást biztosít a Corvin Plázába.

A nagyvárosi életérzés az irodán kívül és belül is megtalálható. A nyüzsgő utcák kozmopolita jellege köszön vissza az iroda arculatánál is: a tereket játékosság és az elegancia kettőssége jellemzi. Az organikus bútorok, könnyed, stílusos textíliák, izgalmas kiegészítők, valamint a zöld növényszigetek még hangulatosabbá teszik a környezetet. Többféle bútorral dolgoztak, különböző kanapék, puffok, fotelek és székek kerültek az irodába, mégis közösen egy egységet alkotnak, jól harmonizálnak egymással. A világos árnyalatok és meleg földszínek kombinációját élénk színekkel egészítették ki, hogy még mozgalmasabb legyen a tér. Az akusztikai szempontokat figyelembe véve olyan csendes helyiségek jöttek létre, mint a prezentációs szobák és a tárgyalók, a hangtompítást segítik elő a térelválasztó bútorok és növények is.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.