A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Cordia - letisztult játékosság

Az Év Irodája versenyre az otthonteremtés nagyágyúja a vállalat értékeihez igazodva otthonos munkakörnyezetet alakított ki.  

A nyolcadik kerület felkapott városrészében, a Corvin Pláza közvetlen szomszédságában található a Cordia értékesítési irodája – nem véletlenül, hiszen a fejlesztő felelt a Corvin Sétány Európa-díjas városfejlesztési projektért. A Cordia mint a Futureal ingatlanfejlesztő és befektető csoportjának tagja, Magyarország és egyben Közép-Kelet Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalata küldetésének tekinti az otthonteremtést. Épp ezért nézeteikhez hűen saját irodájuk kialakítása is nagyon otthonos lett. A rendelkezésükre álló 740 négyzetméteren kellett megvalósítaniuk egy többfunkciós környezetet, mely irodaként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál. Ráadásul a dolgozóknak nem kell minden idejüket a négy fal közt tölteni: egy 150 négyzetméter nagyságú terasz is kapcsolódik az irodához, mely közvetlen átjárást biztosít a Corvin Plázába.

A nagyvárosi életérzés az irodán kívül és belül is megtalálható. A nyüzsgő utcák kozmopolita jellege köszön vissza az iroda arculatánál is: a tereket játékosság és az elegancia kettőssége jellemzi. Az organikus bútorok, könnyed, stílusos textíliák, izgalmas kiegészítők, valamint a zöld növényszigetek még hangulatosabbá teszik a környezetet. Többféle bútorral dolgoztak, különböző kanapék, puffok, fotelek és székek kerültek az irodába, mégis közösen egy egységet alkotnak, jól harmonizálnak egymással. A világos árnyalatok és meleg földszínek kombinációját élénk színekkel egészítették ki, hogy még mozgalmasabb legyen a tér. Az akusztikai szempontokat figyelembe véve olyan csendes helyiségek jöttek létre, mint a prezentációs szobák és a tárgyalók, a hangtompítást segítik elő a térelválasztó bútorok és növények is.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.