A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

D18 Kávézó és Irodaház

Privát irodák, közösségi terek, finom falatok és gőzölgő kávé. Ezek várják a D18-ban dolgozókat nap mint nap. Lássuk, hogy néz ki Az Év Irodája verseny legújabb kategóriájának, Az Év Közösségi Terének első nevezője!

A 900 négyzetméteres D18 három szinten várja a legkülönbözőbb cégeket, ahol a munka mellett számos élményben lehet részük az ott dolgozóknak. Például a bárpult mögül soha nem hiányozhat a finom kávé, a gyümölcslevek, a melegszendvics, a rántotta vagy a sütemények. A kávézóiroda-komplexumot azért hozták létre, mert egy olyan munkára alkalmas közösségi teret szerettek volna kialakítani, ami nem kifejezetten a coworking pezsgésére, hanem inkább az irodaházak nyugalmára épít. A D18 privát irodái pedig erre kiváló lehetőséget adnak, ugyanis az egymástól elszeparált irodák külön egységekként működnek, ám a közösségi terekben ott a brainstorming és az ismerkedés lehetősége. Az irodakávézó célközönsége elsősorban a kisebb vállalkozások, startupok, a néhány fős cégek, és nem pedig azok, akik épp aznap nem mennek be az irodába, hanem home office-ban dolgoznak, és csak beugranának egy kávéra meg egy coworking nyújtotta élményre. A D18 a hosszabb távra tervező bérlőket szolgálja ki (a minimum bérlési idő egy hónap), pont azért, hogy azok kényelmesen be tudják lakni a helyiségeket.

A nem coworkinges kialakítás és az elvonulás lehetősége nemcsak ezért hasznos, hanem azért is, mert az egyes cégek tetszés szerint magukévá tehetik a saját irodáikat, minden irodai eszközüket itt hagyhatják. De ez még semmi, a helyiségeket kedvük szerint alakíthatják, kifesthetik, újrabútorozhatják, lecserélhetik a lámpákat, azt csinálhatnak, amit csak akarnak. A legkisebb iroda egyébként 13 négyzetméteres, a legnagyobbak pedig kétszintesek, ezek az alagsorban és a földszinten találhatóak. A fölszinten kapott helyet a kávézótér, ahová a kizárólag kávézni betérő vendégek is könnyen betalálnak, és az otthonos, rusztikus-indusztriális stílusú kávéházi bútorok, ahol a dolgozók bármikor megpihenhetnek. A galérián található babzsákos „fetrengős” pihenősarkot is garantáltan kihasználja mindenki, ahogyan a 80 fő befogadóképességű közösségi helyiséget is. A szintek közt egyébként nemcsak lépcsőn keresztül, hanem lift segítségével is lehet közlekedni.

A kávézás az irodai szolgáltatások közül talán a legfontosabb. Hogy mindenki jól járjon, a bérbeadók a következőt találták ki: nincs ingyen irodai KV és gagyi automata, ami egyébként nem is főz finom feketét, de ehelyett van minőségi kávé és barista. Emellett olyan alapszolgáltatásokat vehetnek igénybe a bérlők, mint takarítás, tárgyalóhasználat, karbantartás és irodai bútorok használata.

A legkülönfélébb cégek élnek itt egymás mellett, van édességforgalmazó startup, filmgyártók, webshop átvételi pont, de telefonos cég is – akik egyébként a céges okostelefonokat szolgáltatja a bérlőknek. Rengeteg itt székelő cég talált egymásra, az ingatlanos, a kivitelező és a megújuló energiával foglalkozó vállalatok összefonódása például szinte előre kódolható volt.