A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Dealogic Hongkong

A tavalyi Az Év Irodája Nagyvállalati kategória nyertesének hongkongi irodáját vettük górcső alá. Az amerikai szoftverfejlesztő cég, a Dealogic új irodája természetesen itt is fantasztikusra sikeredett!

A 640 négyzetméter alapterületű iroda koncepciójának középpontjában egy fiatal, energikus, mégis értékorientált dinamika áll – merész színekkel és vállalati értékeket felvonultató alapmotívumokkal erősítették a vállalati filozófiát. A Dealogic szívesen töltötte meg a helyet a hongkongi kultúra elemeivel, hogy kiemelje környék látnivalóit, a város történelmi elemeit. Az iroda az employer branding egyik elsődleges eszközét jelenti a cég számára, szerették volna a dizájnnal az új tehetségek bevonzása mellett a már meglévő munkatársak igényeit is kiszolgálni. Az elkötelezettség a projekt kulcsfontosságú része volt, ahol a Dealogic skreatív munkatársai részt vettek a tervezők munkaértekezletein, hogy segítsenek az új munkaterület követelményeinek és funkcionalitásának megálmodásában. Továbbá felismerték, hogy a megfelelő irodai környezettel javítható az üzleti teljesítmény azáltal, hogy inspirálja a munkavállalókat az innováció és az együttműködés terén.

A kényelem és a rugalmasság közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú volt, szerették volna, ha a terek tudnának alkalmazkodni a munkatársakhoz és nem fordítva. A kötetlen munkavégzés érdekében szinte minden vezeték nélküli vagy beépített, ez a fejlett integráció lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy bármely kiválasztott területről dolgozhassanak. A társalgó nagyon különleges, ugyanis a könyvespolc forgatásával egy nagyobb terület hozható létre, ami ezáltal több lehetőséget biztosít, mint egy egyszerű ügyféltér: a többfunkciós terület összehozza az embereket, legyen szó munkáról vagy pihenésről, jógaóráról vagy workshopokról – a vállalati bulikról nem is beszélve.

A fenntarthatóság és a munkatársak egészsége szintén a tervezés középpontjában állt. Az irodában maximálisan kihasználják a természetes fény nyújtotta lehetőségeket, így kerültek a munkaállomások az ablakok mellé. Állítható magasságú asztalokat és ergonomikus székeket is kaptak a munkatársak, ezen kívül, ha villanyt kell kapcsolni, energiatakarékos világítás gondoskodik a megfelelő fényről, a dolgozók egészséges ételeket fogyaszthatnak, továbbá az iroda szigorú levegőminőség-felügyelet alatt áll.