A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Designból ötös, ráadásul biztonságos is! Íme a megoldás, amire vártunk a vírus utáni időkre

Az irodák minden bizonnyal át fognak alakulni a közeljövőben, miután a munkavállalók visszatérnek az otthoni munkavégzésből. 

A korábban a trendi irodát megtestesítő nyitott terekre, közös pihenő helyekre vagy akár egy tál gyümölcsre a vírus után már inkább potenciális veszélyforrásként tekintünk.

A biztonságot jelentő munkahelyi megoldásokra azonban nem kell tovább várnunk, hiszen Mohamed Radwan egyiptomi építész létrehozta a Q.workntine névre hallgató rendszert, ami a múlt hónapban „Responsible Design” kategóriában díjaztak a DNA Paris Design Awards-on.

A távmunka gördülékenységét elősegítő technológiai fejlesztések révén az eddig használt munkaterületek jelentősége várhatóan csökkenni fog. Sőt, egyes szakértők szerint az is előfordulhat, hogy jövőben csupán a kollaboratív munkavégzés helyszíne lesz az iroda, ugyanakkor természetesen vannak cégek, amelyek szeretnék megőrizni a járvány előtti vállalati kultúrát.

Az ő számukra jó hír, hogy már több tervezőiroda is előállt megoldási javaslatokkal a munkaállomások elválasztására, egyirányú folyosókra vagy például kézmosó állomások telepítésére.

Radwan elképzelése is a szeparációra fókuszál, mégis a hagyományos irodai elrendezéssel azonos számú munkavállalót képes biztonságosan elhelyezni.

Az általa tervezett „dobozok” a klasszikus munkahelyi berendezéseket foglalják magukban, azonban a dolgozók egyesével, egymástól elkülönítve, biztonságban végezhetik a feladataikat.

Az arcfelismerő rendszer segítségével, automatikusan nyíló, légmentesen záró ajtók érintés, azaz veszély nélkül használhatók. A beépített légtisztító berendezés pedig megakadályozza a kórokozók terjedését.

A hatszögletű egységek változatos kombinációs lehetőséget tesznek lehetővé, ezért bármilyen alaprajz esetén könnyen alkalmazhatók anélkül, hogy a megszokott munkaállomásoknál több helyet foglalnának el. Egyéni igények szerint azonban nagyobb egységet is rendelhetünk.

A könnyen fertőtleníthető anyagból készülő elemek elsősorban azon dolgozók számára jelenteken biztonságos megoldást, akik nem tudják ellátni a feladataikat otthonról.

Fotók: www.mradwan.net