A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Díjat kaptak a WING fejlesztései

Jó hír az ingatlanpiacon érdekeltek számára, hogy kihirdették a CNBC Arabiya nevével fémjelzett Európa és Afrika Ingatlan Díj 2009 nyerteseinek listáját

A WING Zrt. örömmel tudatja, hogy a Legjobb Irodafejlesztés kategóriában az Átrium Park, a Legjobb Középület kategóriában az Új Corvinus Campus, illetve a Legjobb Kereskedelmi Központ kategóriában az Agria Bevásárlóközpont nyerte el az első helyezést. A győztesek október 16-án vehetik át díjaikat a londoni Mariott Hotel különleges gálaestjén. 

Az esemény részese annak a Nemzetközi Ingatlandíj sorozatnak, amely nívós versenyeivel a világ legjobb ingatlanfejlesztőit hivatott felkutatni. A WING Zrt. példás eredménye ezért nem csak azt mutatja, hogy Magyarország megállja a helyét a nemzetközi versenyben, hanem hogy képes vezető szerephez is jutni az európai és afrikai ingatlanüzletek piacán. 

Az év folyamán a továbbiakban az Európa és Afrika Ingatlan Díj tulajdonosai egyéb elismert cégekkel mérik majd össze erejüket Kelet-Ázsiából, Nagy-Britanniából, Amerikából, továbbá az Arab-félszigetről, hogy globális szinten is eldőljön a kategóriák világszinten is legjobbja. 

A pályázatokat egy olyan szakértői bizottság bírálta el, amely tagjainak ingatlanpiaci tudásával egyetlen más ingatlan díj sem vetekedhet. Az idei bírák között található Eric Pickles parlamenti képviselő, a Konzervatív Párt elnöke; Ben Wood, a Google brit ingatlanügyiért felelős vezetője; Peter Bolton King, az Ingatlanszakmai Szakértők Nemzeti Szövetségének vezetője; Imtiaz Farookhi a Nemzeti Házépítő Tanács vezetője; Christopher Hall, a FIABCI elnöke; Wilhelm Harnish az Ausztrál Építőmesterek Szövetsége (MBA) oldaláról; Thijis Stoffer az Ingatlantanácsadók Szövetségének Nemzetközi Konzorciumától (ICREA); Helen Shield, a Nemzetközi Luxusotthonok magazin főszerkesztője, illetőleg Gillian Farr, a Laura Ashley Home design vezetője. 

Noah M. Steinberg a WING elnök-vezérigazgatója így kommentálta a díjakat:
?A WING a magyar ingatlanpiacon működő nemzetközi ingatlanvállalkozások magyar versenytársaként, világszínvonalú minőséget és professzionalizmust képvisel a hazai piacon. A CNBC nemzetközi díj elnyerése annak elismerése, hogy a WING által létrehozott magyar projektek nemcsak versenyképesek a nemzetközi élvonalban, hanem példaértékűek is. A WING értékteremtő filozófiája minőségi projektjei révén valósul meg. A WING projektek nemzetközi elismerése, a magyar ingatlanpiac színvonalának nemzetközi elismerését is jelenti.?