A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Dolgozzon és éljen egy helyen!

Home office-erek figyelem! Ennél tökéletesebb egységet még soha nem láttunk: egy helyen, mégis egymástól független épületekben élhetünk és dolgozhatunk ennek az úttörő megoldásnak köszönhetően.

Lehet, hogy ez most rossz hír a közösségi irodáknak, ám annál jobb azoknak, akik otthonról szeretnek dolgozni. A Zen házak nevükhöz méltóan a nyugalom szigetén, Csehországban, Liberec külvárosában találhatóak, szomszédok és a város zaja nélkül. A két egymás mellett lévő ház funkciója eltérő: egyik a lakhatást, a másik pedig a munkát szolgálja. A lakóegység fekete, az irodarész pedig fehér színt kapott annak érdekében, hogy minél több fényt kapjanak a munkatársak, minél inkább a munkára tudjanak koncentrálni. Ezt segíti, hogy hatalmas, az emeleten egy falnyi nagyságú ablak, és több kisebb is található, ráadásul a házak déli tájolásúak. A kétszintes, négyszögletes házak szintenként három méter belmagasságúak, így az irodateret jól ki lehet használni – foglalkozástól függően bármilyen tevékenységre alkalmas lehet, akár fotóstúdiónak is.

A japán építészetet figyelembe véve alkották meg az épületeket, a faszerkezetű ház a természetes anyagok használatával és a külső burkolat átlátszó akril lemezes fedésével tökéletesen beleolvad a tájba. A projekt ráadásul nem volt túl költekező, ugyanis költséghatékony anyagokat használtak, préselt falapok, fagerendák, fém és nyers gumi alkotják a házakat. A két épület bár funkciók szerint el van különítve, mégis egy egységet alkot. Az iroda és az otthon közötti átjáró egy kissé meg van emelve, ez biztosítja a kényelmes és biztonságos közlekedést (esőzések és télvíz idején különösen praktikus), a köztes kert pedig a szórakozást és a pihenést. Aki nem szereti a magányt, az megoszthatja másokkal az irodáját, ugyanis több munkaállomás számára is van hely benne, valamint kisebb irodák székhelyéül is alkalmas lehet. A konténerházszerű egységeket kísérleti jelleggel alkották meg, ugyanis ha beválik a dolog, még több ilyen építményt láthatunk majd a jövőben.