A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Dísztárcsákból épült irodaház az arab tengerparton

Abu Dhabiban egy kör alakú irodaházban székel az Aldar Properties, amely a tengerparti megaprojektet menedzseli.

Az MZ Architects által tervezett Aldar Properties új központja ismét egy különleges építészeti csemege. Az Egyesült Arab Emirátusokbeli Abu Dhabiban magasodó ikonikus épületet 2010-ben adták át. A helyszín az Al Raha Beach, amely a világ egyik legjelentősebb ingatlan- és városfejlesztési területe. 11 kilométeres tengerparti résszel közel 6 millió négyzetméteren zajlik a fejlesztés, ahol lakó, üzleti, szórakoztató és oktatási célú épületek egyaránt megtalálhatóak.

 

Az Aldart még 2000-ben alapították, hogy a város hiperszonikus fejlesztési stratégiáját lezongorázza, és közel 50 millió négyzetméternyi telekkel rendelkezik szerte az emirátusokban. Így többek között irányítja a Yas Island, az Al Raha Beach, a Central Market, az Al Falah, a Motor world, a Nareel Island, az Al Gurm Resort, az Al Mamoura és a Noor Al Ain fejlesztéseket.

 

Az irodaház innovatív külső megjelenését két hatalmas, kör alakú épülettömb biztosítja, amelyek úgy tűnnek, mintha két óriási dísztárcsát összeillesztettek volna. A teljesen üvegezett felület miatt nem kell attól tartani, hogy kevés fény jut az irodaházba.

A kör az egységet, a stabilitást és a racionalitást szimbolizálja az építészetben, a végtelenség szimbóluma kezdet és vég nélkül, a tökéletesség, a végső mértani szimbólum. Vagyis egy olyan teljességet képvisel, amely körbefogja a teret és az időt.

 

Olyan ikonikus épületet akartak megépíteni, amely egyszerűségével a klasszikus építészet szépségideálját jeleníti meg, miközben expresszivitásával felhívja magára a figyelmet. E kettőséget úgy tűnik, sikerült megvalósítani, és újabb ikonikus objektummal gazdagodott az Arab Emírségek eddig sem túlzottan unalmas kortárs építészete. Bár az épület csupán 23 emeletes, alapterülete a különleges formának köszönhetően egy átlagos 40 emeletes irodaházéval vetekedik. A teljes beépített terület az alagsorral együtt 123 ezer m2. 


+++

Az iroda.hu-csoport internetes felületein megjelenő saját cikkek másolásához, utánközléséhez a kiadó engedélye szükséges. A kiadó kizárólag a lead átvételéhez járul hozzá, mely után a cikk linkjét kérjük elhelyezni!