A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


EATON: világos, színes, emberközpontú

A vállalat hatalmas ütemben fejlődik és bővül, így az irodájukra az employer branding egyik kulcsfontosságú eszközeként tekintenek. Az EATON budapesti SSC-je is indult Az Év Irodája versenyen, kukkantsunk be hozzájuk!

A folyamatosan növekedő Eaton Corporation vezető szerepet tölt be az elektronikai termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések, valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A sokoldalú vállalatcsoport központja Dublinban van, az amerikai üzletvitel szíve Clevelandben dobog, az EMEA régió szolgáltatóközpontja pedig Budapesten van. Az EMEA Üzleti Szolgáltató Központ (Business Service Center) 2015 óta van Magyarországon és az elmúlt 2 évben nulláról 400 fősre növekedett. Többek közt a fiatalos, modern és lendületes iroda felel azért, hogy ilyen léptékű létszámbővülés történt a vállalatnál. 

Minden modulon belül a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfőbb rendező elv. Így alakult ki a déli, parkosított területre néző szárny tágas, osztatlan irodatere, az északi, utcai homlokzat mögötti irodák, tárgyalók sora, és kerültek a belső udvar köré a közösségi terek. A bútorzat kiválasztásakor a legújabb munkaergonómiai elvárások és a funkció volt a két fő szempont, a homogén alapszíneket játékos módon törik meg az élénk színű bútoregyüttesek. Az üveg térelválasztók légiessége és grafikai megoldásai is tudatos, átgondolt irodáról árulkodnak. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!