A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Nagyon brutál ez az iroda!

Az AWeber Communications nemrég költözött LEED Gold minősítésű központjába a pennsylvaniai Chalfontban. A közel 6000 négyzetméteres főhadiszállást a Wulff Architects tervezte. Apait-anyait beleadtak. Csúszda, őserdő, mi kell még?

Az 1998-ban alapított AWeber Communications azért költözött új központba, hogy egyrészt a növekvő munkaszervezetet elhelyezhesse, másrészt a fő értékeit jobban artikulálhassa mind a közvélemény, mind a partnerei számára. Az új helyszínen előtérbe kerültek az együttműködő, innovatív és fenntartható elemek, amelyeket egy igazán színes és szórakoztató közegben helyeztek el. A flexibilitás mintaképe az új iroda, ahol számtalan mobil munkaállomás segíti az együttműködő és kreatív munkamódszereket. Ha pedig valakinek nyugalomra van szüksége, akkor az intimitást megtalálja a telefonfülkékben. A belsőépítészeti kialakítások azt célozzák, hogy a cég jelszavát – azaz ne vedd magad túlságosan komolyan, légy vidám! – maximálisan megvalósítsák, miközben az alkalmazottak kiemelkedően teljesíthetnek a 21. századi munkahelyi környezetben.

A nagy nyitott térben játékos bútorzat és csaknem 300 négyzetméternyi felülettel rendelkező, írható falfelület várja az energikus dolgozókat. A cégközpont origójában két hatalmas csúszda kígyózik, oldalt egy plafonig érő – 200 növényt számláló – élőfal burjánzik, mintha egy házi őserdőt kreáltak volna a munkatársaknak. A LEED Gold minősítés pedig a megújuló energiaforrások alkalmazásának jutalma. Az úgynevezett biofília megvalósítására is jelentős energiát fordítottak, ez a latin szó az ember és az élő természet szoros kapcsolatát jelenti. A természetközeliség újbóli felfedezése az ember lelki egészségének és jólétének záloga lehet. Ennek jegyében megvalósított beruházások a növényfal, a 2 emeletnyi magasságú esőfüggöny és a szabadtéri kávézó, amelyek mindegyike többek között jelentősen javítja a levegő minőségét is. A csúszda mellett van itt jógaszoba, röplabda-pálya és tornaterem is. És még sorolhatjuk: moziszoba, videojátékok, biliárdasztal, pingpong asztal. Az ebéd persze ingyen van,a melyről három szakács gondoskodik, és a kafetéria-rendszerük is egészen bámulatos.