A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egy fantasztikus iroda Moszkvában. Avagy orosz medve delíriumban

Megabudka egy multifunkcionális irodát és bemutatótermet tervezett a moszkvai DK Project számára. Igazi kuriózum.

A DK Projekt egyedülálló irodák, éttermek, üzletek tervezésével foglalkozik, ezért az új munkahelyük kialakításánál is az volt a fő cél, hogy kombinálják a funkcionális irodát a bemutatóteremmel. Olyan kortárs helyszín jött létre, amely méltóképpen képviseli a legújabb trendeket is, hiszen ahogy fogalmaznak: a szabadság az egyetlen stílus. A belsőépítészeti kialakításnak ugyanakkor illeszkednie kellett abba a különleges miliőbe, amely az irodát is befogadó épületet jellemzi. Hiszen a DK Projekt az Artplay Design Centre nevezetű házban kapott helyet, ahol két dizájniskola és a Moszkvai Filmakadémia is működik, valamint számos kiállításnak is helyet ad az intézmény – vagyis a Megabudka igazán innovatív és sokszínű helyszínen alakíthatta ki az új cégközpontot. Az Artplay Design Centre egyébként egy régi gyártelepre költözött, ahol közel 75 ezer négyzetméternyi területen a felújított épületekben pezsgő művészeti élet zajlik.

Olyan dinamikus helyet kellett kreálni, amely egyrészt kényelmes az alkalmazottaknak, másrészt a partner kommunikációs ügynökségek számára is kellően inspiratív legyen, hogy itt rendezzenek workshopokat és előadásokat. Az elkészült „mű” a dizájn és a kommunikáció valódi bemutatóterme lett, amely sikerrel adaptálta a genius locit, azaz a hely szellemét. A színvonalas és látványos térben dizájnerek, építészek és más kreatívok oszthatják meg legújabb termékeiket a nagyérdeművel, vagyis a DK Project igazi találkahelye lett az innovációnak és a legújabb trendeknek. A kialakítás is bizonyítja, hogy az építészek megszabadulva a hagyományos tervezési konvencióktól, a térre immár úgy tekintenek, mint egy művészeti alkotásra, vagyis a dizájn és a funkcionalitás egyedülálló egységére.

A Megabudka a hagyományos horizontális zónák mellett vertikálisan is építkezett, hiszen az iroda centrumában egyedülálló installáció keretében kétszintes fémszerkezetet telepített, amely 13 különböző méretű téglatest-formából áll össze. Az egyes blokkok különböző magasságban töltik meg a teret, és mindegyikük egyedi funkcióval rendelkezik, hiszen van közöttük munkaállomás, tárgyaló vagy éppen kávézósarok. A szimpla faburkolatok pedig kiemelik az egyes blokkok dinamikáját. A kis kuckók belső komplexitását a dekoratív és dizájnelemek széles tárháza biztosítja, miközben az élénk színek a kifinomult világítási megoldásokkal keverednek.