A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egy gumilabdagyárban izzanak a mátrix katonái

A Virtual Affairs internet-ügynökség új irodáját a Studiomfd tervezte. Mivel Amszterdamban járunk, logikusnak tűnt, hogy egy gyárat szemelt ki magának a cég.

Hollandiában nagy divatja van a régi ipari övezetekben, az elhagyott gyárakban, raktárakban kialakított cégközpontoknak. Hiszen a nyitott irodáknak nagyszerű keretet biztosítanak a nagy belmagasságú, hatalmas térrel rendelkező csarnokok. Ezúttal a Virtual Affairs költözött egy efféle épületbe – egy régi gumilabdagyárba –, és mondanunk sem kell, hogy ismét nagyszerű teret komponáltak a tervezők. A cég egyébként komplex internetes szolgáltatást nyújt a honlaptervezéstől kezdve az online marketingstratégiákon át a mobilalkalmazásokig. Különösen a bank- és a biztosítási szférában gyűjtögetik eredményesen az ügyfélskalpokat. Az 1997-es alapítás óta ma már 150 alkalmazottjuk van Amszterdam mellett Rotterdamban és Szófiában is.

A Studiomfd számára igazi kihívásnak bizonyult egy egységes belsőépítészeti koncepcióval megtölteni a hatalmas csarnokot, ezért természetesen ők is az egyterű iroda opcióját valósították meg. A dizájner cég ars poeticája egyébként, hogy ők nem irodákat, házakat, üzleteket terveznek, hanem a tevékenységre fókuszálnak, így munkatereket, élettereket, eladási tereket hoznak létre, ahol az adott tevékenység sikeres lehet. Ilyen nézőpontból közelítették meg ezt a csarnokot is. Mint méhek a kaptárban, az alkalmazottak szabadon járhatnak-kelhetnek íróasztalaik és a hosszúkás piknikasztalok, tárgyaló szobák között. Így aztán valóban mindenki az otthoni kényelemben és atmoszférában töltheti a munkaidejét. Ez a látszatra szervezetlen otthon-hangulat kitűnően illeszkedik az épület indusztriális adottságaihoz.


Már a recepciós pult fekete tömbje mellbevágó látványt nyújt a látogató számára, különösen a mögötte elhelyezett piros paneltömb a hatalmas tenyérnyommal, amely egyrészt ide orientálja a belépőt, másrészt ez a nyom azt is jelezheti, hogy a végtelen kibertérben, internetes világban mi is hagyhatunk egy kis jelet magunk után. Persze kevésbé filozofikus a dizájn, mégis jó érzéssel tölthet el minket ez a mátrixos hangulat. A toalett és a zuhanyzó piktogramjai meglehetősen nyers hatást eredményeznek, de hát ahol a szükség törvényt bont, ott nincs idő lacafacázni, plusz ehhez a „konténerhangulathoz” kitűnően illik. Aztán a recepciótól jobbra kinyílik a végtelen tér, és mintha egy nyüzsgő piacra kerültünk volna, ahol a projekteket, terveket, ötleteket, gondolatokat szabadon adják-veszik, a látszólagos káosz mögött a felszabadult és kreatív munkaerő lendületes és valódi teljesítménye áll. A közmondás kissé elferdítve úgy szólhatna itt: a loftos levegő szabaddá tesz.