A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egy hatalmas futópálya a fociőrültek irodája

A TKEZ Architects fejlesztésében adták át nemrég a berlini Onefootball új székhelyét. Mindent ural a zöld futópálya, de ha ez nem elég, akkor büntetőt is rúghatunk kifulladásig.

A müncheni illetőségű TKEZ tervezte és kivitelezte a Onefootball új berlini székhelyét. Az új iroda egy régi gyárépületben kapott helyet a német főváros szívében. A Onefootball applikáció egyébként a világ legnagyobb futball közössége, hiszen csaknem 200 országban több mint 14 millió rajongóval dicsekedhet. A tervező cég feladata volt, hogy a 90 alkalmazott számára a mintegy 1500 négyzetméteres térben ösztönző és ugyanakkor professzionális munkakörnyezetet alakítson ki. A végeredmény önmagáért beszél, hiszen egy világos és nyitott, multifunkcionális munkahely jött létre, amely erősíti a kommunikációt és a csapatmunkát a kollégák között, miközben a társaság fiatalos lelkesedését is reprezentálja.

A dinamikus zöld futópálya a hatalmas nagyteres zónát szeli át, kapcsolatot létesítve a munkaállomások és a relaxációs helyiségek között. A tágas indusztriális teret üvegezett helyiségek láncolata osztja fel kisebb egységekre, így egyfajta lendületet és ritmust is adnak a mindennapi munkában. Ha több nyugalomra van szükség a fókuszmunka során, akkor az üvegezett helyiségeket könnyen el lehet szeparálni függönyökkel. A legkülönbözőbb terek állnak a munkatársak rendelkezésére, így a hagyományos íróasztal-csoportok mellett társalgó zónák szolgálják az informális megbeszéléseket, de kisebb kommunikációs szigeteket is kialakítottak egyedi mobíliákkal az interakció erősítése céljából.

A szófák mögött írható falfelületek biztosítják, hogy az ötletelés során egyetlen eredeti gondolat se vesszen a feledés homályába. Az egyik tárgyalóban pedig műfű borításra helyezhetjük a lábunkat, nehogy egy pillanatra is elfeledjük: a futball egyik új szentélyében járunk. Ha pedig be akarjuk vinni a győztes gólt, akkor ezt is megtehetjük, hiszen a futópálya végén tizenegyest rúghatunk a kapuba. A főhadiszállás szíve az úgynevezett Onefootball Arena, amely multifunkcionális térként alkalmas prezentációkra, megbeszélésekre, interaktív munkákra, futball eseményekre vagy éppen céges összejövetelekre.