A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egy újabb hihetetlen kontérneriroda Budapesten!

Konténerből kialakított dizájnirodát nyitott a Corvin Sétányon a Futureal-csoport, mely Magyarország első WELL-előminősített irodakomplexumának építésébe nyújt különleges betekintést. ​A 30 négyzetméteres konténerből tárgyalóvá és kilátóvá alakított dizájnirodából a Corvin Sétányon, a Futureal-csoport által fejlesztett Corvin Technology Park (Corvin 5) irodaházra nyílik kilátás.

A közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportjának első konténerirodájában az ügyfelek és a jövőbeni bérlők exkluzív kilátást élvezhetnek az épülő Corvin Technology Park (Corvin 5) irodaépület munkálataira. Az acélszerkezetű, üvegfalakkal körbeölelt, dinamikus és letisztult belső térrel rendelkező iroda és kilátó tervezése, valamint kivitelezése összesen 30 napon át zajlott. Az iroda minimalista beltéri kialakításának köszönhetően akár 10 személy számára is kényelmes tárgyalóként funkcionál a 2 konténerből álló, egyedi létesítmény.

„A konténerből átalakított dizájnirodából partnereink figyelemmel tudják kísérni a digitális korszak elvárásainak megfelelően tervezett Corvin Technology Park építkezésének menetét. Az irodakomplexum megvalósulásával már összesen 100 ezer négyzetméter bérbeadható területet tudunk nyújtani Budapest egyik legfrekventáltabb terültén, a Corvin-negyedben, ezzel egy teljes városrésznek adunk új lendületet” – mondta Ajtony Laura, a Futureal-csoport projektigazgatója.

A Corvin-negyed keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik majd el a két ütemben megépülő, összesen 27 000 négyzetméteres Corvin Technology Park irodaház. A 90 millió euró értékű épületegyüttes a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek is megfelel. Az irodaház már a tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, az épület első üteme pedig megkapta a nemzetközi International WELL Building Institute Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során.

A Corvin Technology Park épületében többek közt az átlagosnál jobb minőségű levegő, szigorú előírások szerint kialakított légtechnikai rendszer, a WELL követelményeinek megfelelő, még magasabb minőségű, rendszeresen ellenőrzött ivóvíz, a hazainál is szigorúbb, nemzetközi akadálymentességi szabványoknak megfelelő kialakítás, komfortos akusztikai tulajdonságok, művészeti alkotások, illetve természetközeli megoldások várják majd a dolgozókat.

Az irodakomplexumban belső kert, tetőterasz, hővisszanyerő gépészeti rendszer, napkollektorok, biciklitárolók, biciklis zuhanyzók, víztakarékos szaniterek, valamint elektromosautó-töltők is helyet kapnak majd. Az irodaház előtti városi tér szoborral, szökőkúttal, valamint pihenőfelületekkel várja majd a járókelőket, míg a környéken mintegy 100 üzlet, éttermek, kávézók, fitnesz-wellness központ, gyors mosoda, posta, bankfiókok és mozi is található. Az épületet ráadásul a digitális korszak, a technológiai vállalatok elvárásainak megfelelő technikai megoldásokkal tervezték, így már a folyamatok elején kiemelt figyelmet kapott a technológiai cégek számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, valamint a folyamatos, szünetmentes működést biztosító rendszerek, a kétoldali független elektromos betáp is. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!