A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egy újabb szuper irodában jártunk: S&T Consulting Budaörsön

Ezúttal az informatikai megoldásokkal foglalkozó S&T Consulting budaörsi irodájában jártunk. Precízen lehatárolt terek, harmonikus struktúra és vidám közösségi terek.

A S&T Consulting Hungary Kft. jogelődje már az 1990-es évek közepén megjelent a piacon, a cég jelenlegi formájában pedig a hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől az integrált vállalatirányítási megoldásokon át egészen a mérnöki tervező szoftverekig egyedi fejlesztéseket készít vállalatok részére. A gazdasági környezet és a nemzetközi trendek változásaira, valamint a vállalat új szervezeti struktúrájára reagálva 2013 nyarán költöztek be a TerraPark C épületébe, amely igazán látványos irodapark Budapest agglomerációjában. Ráadásul Budaörs az egyik legélhetőbb hazai település, amely napról napra szépül, gyarapodik, ha végigsétálunk a főutca tengelyében, úgy érezzük magunkat, mintha Nyugat-Európában járnánk. Mindemellett infrastruktúrája, szolgáltatásai, elérhetősége kiemelkedő üzleti lokációvá fejlesztette a várost. A település kertvárosi részén, háttérben a Törökugratóval, építették meg a TerraParkot, ahol számos cég alakította ki irodáját. A szóban forgó C épület külső homlokzati megjelenése is impozáns, hiszen a körívet formáló tömb izgalmas arculatot mutat, amely az épületben található irodák alaprajzi kialakítását és struktúráját is meghatározza.

Nincs ez másként a S&T Consultingnál sem, hiszen az iroda tengelyét adó középfolyosó nem egy végtelenbe tartó egyenest képez, hanem izgalmasan ívelődik, miközben fokozatosan tárulnak fel az újabb részletek, helyiségek. Ez a fajta félhold alakzat – majdnem hogy kört formálva – érdekes kölcsönhatást biztosít az egyes helyiségek számára, hiszen szinte azt a képzetet adja a látogató számára, hogy az épület folyamatos mozgásban van. A tervező Batisz Miklós kezét nem kötötte az épület struktúrája, mivel csak a határoló falak voltak adottak, a belső válaszfalakat és az alaprajzi struktúrát a cég igényeinek megfelelően lehetett szabadon kialakítani. A cégben két nagy divízióra oszlik a munkaszervezet, amelyek három-három szegmenst alkotnak, vagyis az 1000 négyzetméteres irodában a közel 100 főt e struktúrának megfelelőn kellett elhelyezni. Mindemellett négy tárgyalót és két nagy oktatótermet alakítottak ki, hiszen a cég oktató tevékenységgel is foglalkozik.

Amint belépünk a cég irodájába, egy meglehetősen izgalmas és sokrétű miliőbe kerülünk. A recepció igazán egyedi formavilágot tükröz, míg a vendégek számára elhelyezett élénkzöld szófa rögtön a figyelem középpontjába kerül. A bejárati ajtó mellett található falon pedig a cég partnereinek nevei sorakoznak. A folyosó két irányba vezet minket, mi most balra indulunk, ahol rögtön egy teakonyha található, előterében kávé- és nass-automatával, hogy az oktatásokra érkezőket kiszolgálja. A recepciótól két irányban a folyosóról oktatótermek és kisebb tárgyalók nyílnak, majd beléptető kapuk a cég munkatársai számára fenntartott helyiségeket választják el a külső terektől. Első pillantásra a letisztult alaprajzi elrendezéssel nagyvonalú és sokszínű tér párosul.

A közlekedőkből újabb tárgyalók, valamint a nagyteres irodahelyiségek nyílnak. Míg az egyik divízió szegmenseit három kisebb egyterű irodában helyeztek el, addig a másik divízió a túloldalon egy hatalmas open space-ben dolgozik. Az épület körkörös homlokzatának megfelelően minden munkaállomás a nagyméretű ablakok mentén helyezkedik el, így a természetes fény biztosítva van. A folyosó egyik végében a nyitott iroda mellett alakították ki a rekreációs zónát a társalgóval és az étkező-konyhával, valamint az utóbbiból nyílik a játékterem a babzsákokkal és a csocsóasztallal. Vagyis a közösségi terek az iroda egy jól meghatározott és lehatárolt területén helyezkedik el, így abszolút nem keverednek a munka- és közösségi funkciók.

A középfolyosós elrendezés meghatározott rendbe sorolja az egyes helyiségeket, így a munkahely egyediségét az egyedi színvilág megteremtése biztosítja. A fogadótérben található zöld szófa mellett a közlekedőben és egyes tárgyalókban is zöld székek találhatók, a falak pedig sárga és zöld színben pompáznak több helyiségben, így a nagyteres irodákban is. A meglehetősen üdítő látványt falimatricák teszik még látványosabbá és dinamikusabbá. A bútorok egy része a régi irodából származik, míg az újak a Bene igényességét dicsérik. Összességében egy harmonikus, a recepció-fogadótér origójától szimmetrikusan mindkét irányba terjeszkedő munkahelyről beszélhetünk, ahol a munkaterek és a közösségi helyiségek letisztultan és funkcionálisan artikulálódnak a térben. A jó értelemben vett rend uralja a S&T Consulting irodáját, ahol a közlekedő mintegy felfűzi a láncszemeket egy központi tengelyre, és amelyhez kapcsolódva minden egyes szoba „megtalálja” a maga megfelelő helyét és szerepét. A kiegyensúlyozott struktúra és nyugalom pedig megfelelő díszletül szolgál az eredményes munkavégzéshez.