A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Egy kényelmes szálloda legyen a munkahelyed!

A HotelQuickly egy villámgyorsan növekvő startup vállalkozás, amelynek a Regroup egy hotelre hajazó irodát alakított ki.

A 2012-ben megjelenő HotelQuickly egy olyan mobilalkalmazás, amely olcsó hoteleket kínál Ázsia Csendes óceáni térségében. A cégközpont Hongkongban található, míg az operatív vezetés Bangkokban székel. Adatbázisában több mint 2000 szálloda szerepel, miközben hat ázsiai nyelven szolgáltat. Last minute áron a hotelszobákat közel 100 lokációban kínálja 12 országban, segítségükkel a díjak közel egyharmadával olcsóbbak, mintha egyéb online módon foglalnák le ugyanazt a szobát.

A startup cég fejlődését jól mutatja, hogy 2014-ben Bangkokban egy közel 400 négyzetméteres látványos irodát tervezett számukra a Regroup, ahol a jelen és a jövő munkahelyi igényeit próbálták meg kielégíteni. Egy látványos toronyépületben bérelnek helyiséget, amelyet három oldalról is éri a természetes fény. A kialakítás tematikáját természetesen meghatározta a cég fő profilja, így a játékosság mellett számos olyan funkciót is beépítettek, amelyek egy igazi szállodában is fellelhetők.

A fekete-fehér úgynevezett tárgyalódoboz két tárgyalót tartalmaz és négy kisebb Skype szobát. Ennek a centrális résznek a két oldalán nyitott irodatereket alakítottak ki, amelyekből az egyik a csendes fókuszmunka színtere, míg a másikban az ügyfélfogadás és a call center működik. A fából készült úgynevezett kreatív boksz pedig többek között egy hotel társalgójára hajazó rekreációs szobát tartalmaz masszázs székekkel és egy műfűvel borított pihenő szobával, valamint egy titkos helyiséggel.