A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Egy őrülten klassz iroda, ahol gokarttal mennek meetingre

A Szilícium völgy a technológiai vállalatok igazi gyűjtőhelye, ahol különleges munkahelyeket kínálnak az Y-generáció tagjainak. Íme egy újabb példa, a GoDaddy irodája!

Az 1997-ben alapított – domainnév regisztrációval is foglalkozó – arizonai GoDaddy vállalati kultúrája és mobil munkaszervezete abszolút mértékben kifejeződik a színes és természetes anyagok felhasználásával kialakított új irodájukban. A terek mintegy fluidszerűen egybefolynak, a versenypályákat alakító folyosók egyesülnek egy laza, szabad térben, miközben elektromos rollerrel vagy éppen gokartautóval minden helyiséget könnyedén bejárhatunk. A kialakítás stratégiája az volt tehát, hogy a vibráló munkahely kreatív tevékenységalapú terek összessége legyen, ahol az alkalmazottak lendülete és energiája a mindennapi feladatok elvégzésében is gyümölcsözik.

A feladatorientált bútorok – mint a magasra állítható asztalok vagy a mozgatható ülések – mind-mind számos lehetőséget kínálnak, hogy a munkatársak a nekik legkedvezőbb pozícióban és helyszínen dolgozhassanak. A rekreációs és egyéb szórakoztató eszközök ügyesen integrálódnak az irodába, így szinte elmosódik a határ a munka és játék között, vagyis a merev struktúrák helyett a dolgozók úgy érezhetik magukat, mintha csak otthon szabadidős tevékenységet folytatnának, miközben mellékesen folyik a profittermelő munka. Ez a kvázi kaotikus és otthonos légkör inspiráló lehet a cég mérnökei számára, hogy az új technológiák megvalósításához szellemileg is feltöltődjenek. Itt egy pingpong, ott egy csocsó, amott egy gokart, egy mászófal meg egy minigolf, és máris kész az új alkalmazás…

 

 

 

 

Képek: Lawrence Anderson