A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egyedi igények, egyedi megoldások

Az Eston International sikeres közreműködésével új plazmaferezis állomás nyílik a City Center irodaházban. A plazmaferezis emberi vérplazma nyerésére szolgáló eljárás, a kinyert plazma gyógyszergyártási körülmények között tisztított plazmakészítmények előállításához szolgál alapanyagul.

Számos, ma még gyógyíthatatlan betegségben szenvedőnek, vagy sérültnek lehet szüksége azokra az életmentő készítményekre, amelyek az emberi plazmából készülnek. Az új, mintegy 900 négyzetméteres állomás kialakítására a Deák tér és a megújult Erzsébet tér közelében lévő, kiválóan megközelíthető City Center irodaházban került sor.

„Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik az ÁNTSZ követelményeinek megfelelő, modern egészségügyi létesítményének kialakításában, hiszen a közelmúltban már átadtunk egy fogorvosi rendelő-komplexumot.” – mondta el Sermer Katalin, az S Immo magyarországi portfóliójáért felelős ügyvezető. Hozzátette: „Elismerésre méltó az Eston szakembereinek hozzáállása, mellyel a City Center irodaházban kialakítandó plazmaferezis állomás létrejöttét támogatták. Az adott bérleti megállapodás számos egyedi kritérium alapján született meg, a tárgyalásokat az Eston csapata megfelelő szakmai támogatással mozdította előre. Az eredménnyel igazán elégedettek vagyunk: irodaházunk hosszú távon ad helyet egy nemes feladatot ellátó központ számára.”

Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója szerint: „A tárgyalások során világossá vált, hogy lokációja miatt a City Center az ideális választás. A ház rendkívül könnyen megközelíthető, az állomás kialakításához szükséges optimális területek rendelkezésre álltak, mindemellett, a tulajdonos rendkívül rugalmas és proaktív volt az egyedi igények kiszolgálásában, mind a műszaki, mind a pénzügyi kondíciókat tekintve. Úgy gondolom, a most aláírt, tíz évre szóló megállapodás biztos hátteret ad a plazmaferezis központ működésének, a bérbeadó szempontjából pedig segítségünkkel a ház legnagyobb egybefüggő területét sikerült bérbe adnunk.”

A központi elhelyezkedésű, impozáns megjelenésű City Center irodaház karbantartására a tulajdonos nagy figyelmet fordít, a közelmúltban megújultak például az épület közös területei valamint a recepció is. Lehetőség van még néhány kisebb alapterületű irodabérlemény lekötésére, a jelenleg üresen álló területek jellemzően 60-300 négyzetméter közötti egységek.