A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Elhagyatott épületből modern irodakomplexum

London egyik legvonzóbb negyedében, a South Bank-ben található eddig elhagyatott épületet úgy alakították ki, hogy az a 21. század munkavállalói igényeinek minden szempontból megfelelő irodakomplexumként nyissa meg kapuit az új bérlő előtt.

A CBRE Global Workplace Solutions üzletága vette bérbe a HB Reavis legújabb londoni irodaépületét, a Southwark Street 61. szám alatt található 7.250 négyzetméteres Cooper & Southwark-ot. A fejlesztés során a teljes belső teret átépítették és bővetették, és 1.100 négyzetméternyi plusz munkaterületet hoztak létre, ezzel tágas és vonzó környezetet teremtve az itt dolgozóknak. A HB Reavis korábbi fejlesztéseihez hasonlóan a Cooper & Southwark épületét is úgy alakította ki, hogy az lenyűgöző kilátást nyújtson: a hétemeletes épület legfelső három szintjén hatalmas teraszokat építettek ki, amelyekről csodálatos panoráma nyílik Londonra.

A hamarosan megnyíló irodaháznak nemcsak a kilátása, hanem az elhelyezkedése és a környezete is kedvező olyan munkáltatók számára, akik a fiatal tehetségek bevonzására és megtartására helyezik a hangsúlyt. Az épület olyan főbb intézményekhez és látványosságokhoz van közel, mint a Tate Modern, a Borough Market és a Southbank Centre, emellett tömegközlekedési szempontból is tökéletes, hiszen a London Bridge, a Blackfriars és a Waterloo Station is a közelében helyezkedik el. A helyszín történelmi szempontból gazdag múltra tekint vissza, hiszen a terület korábban a gazdaságilag fontos sörfőzdéiről és a hordógyárairól volt híres, amelyet az épület elnevezése, a Cooper & Southwark is tükröz.

“Örülünk, hogy a CBRE a Cooper & Southwark-ot választotta új otthonának és várjuk, hogy hamarosan beköltözzenek az épületbe. A CBRE választása is igazolja, hogy van igény az olyan tágas, modern és minőségi terekre, amelyeket a vállalatunk Európa-szerte kialakít.” – mondta Steven Skinner, a HB Reavis tranzakciós részlegének igazgatója, majd hozzátette: “London belvárosa után most a Southwark negyedben fejlesztünk, illetve nemrég megvásároltuk az egyik legnagyobb telket a Waterloo Station mellett, és elhivatottan dolgozunk azon, hogy friss, izgalmas és emberközpontú tereket kínáljunk London munkáltatói és munkavállalói számára."

Harish Ratna, a Tate Hindle igazgatója elmondta: “Az, hogy egy nagymúltú elhagyatott épületből kellett egy 21. századi komplexumot megalkotnunk, egyszerre állított minket kihívások elé, és óriási sikerélményeket is átéltünk az építés során. A HB Reavis kollégáival szoros együttműködésben újragondoltuk a meglévő épület tereit, amelyek a jelentős felújításnak és bővítésnek köszönhetően teljesen újjászülettek. Miközben a Southwark negyed is nagy tempóban fejlődik, igyekeztünk a Cooper & Southwark-ot úgy fejleszteni, hogy az maximálisan beilleszkedjen a környezetébe, ahol egyszerre megtalálhatók az új és régi épületek is.”

A Cooper & Soutwhark-kal együtt a HB Reavis fejlesztései egyre nagyobb teret kapnak Londonban. 2017-ben fejezték be a 21.000 négyzetméteres 33 Central irodaház munkálatait, amit a Wells Fargonak adtak el. A King William Streeten elhelyezkedő épületet a John Robertson Architects tervezte, amelyben egy dupla belmagasságú lobbi-terület, és egy lenyűgöző tetőkert is helyet kapott. A HB Reavis másik jelentős projektje, a 7.900 négyzetméteres Farringdon Street 20 irodaépület 2018-ban készül el. A cég negyedik londoni fejlesztése, az Elizabeth House, a stratégiailag fontos Waterloo Station szomszédságában 87.800 négyzetméternyi fejlesztésére kapott engedélyt. A HB Reavis az AHMM építész irodát kérte fel arra, hogy együtt készítsék el London egyik legújabb építészeti mérföldkövét, amelyben dizájn-irodák és hatalmas közösségi terek is helyet kapnak.

 

A projekt kivitelezésének mérföldkövei:

2016 április - Az épület megvásárlása az Aberdeen Asset Management-től.

2016 június - Az épület felújítási és bővítési munkálatainak kezdete

2017 június - A HB Reavis 47 millió fontos finanszírozásban állapodik mega Lloyds Bank Commercial Real Estate-tel.

2018 április - A munkálatok befejezése és a teljes épület bérbeadása a CBRE-nak

 

PROJECT CSAPAT
Építész: Tate Hindle
Project Manager: Colliers
Fővállalkozó: Collins