A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Eljött az irodák reneszánsza – 15 éves a Blue Business Interior

Magyarországon a Blue Business Interior már 15 éve folyamatosan piacvezető szolgáltatóként van jelen az irodakialakításhoz szükséges szolgáltatások és termékek piacán, amelyet nemrég egy ügyfélrendezvény keretében ünnepeltek a frissen átalakított irodájukban. A stílusos irodatér és a tetőteraszon elhelyezett catering sátor kiváló hangulatú környezetet teremtett az 50 vendég fogadásához.

A 15 éves évforduló ünnepe jó apropónak bizonyult arra, hogy a Blue Business Interior munkatársai egy új trendet - az ún. „Power of Place”-t – mutassanak be az ügyfeleiknek, majd a kihívásokra adható válaszokból is ízelítőt adjanak – néhány kézzelfogható megoldást élőben is prezentálva.

A nemzetközi munkahelyi kutatásairól is ismert irodapiaci óriás, a Steelcase meghívott előadója, Marc T. Nicolaisen szerint az irodatér napjainkban reneszánszát éli, hiszen az új technológiák, a nemzetközi piacok, a munkatársak elkötelezettsége, a munkavállalók egészségébe mint emberi erőforrásba való befektetés mind olyan tényezők, amelyeken egy szervezet versenyképessége múlik. Egy jól szervezett, megfelelően kialakított irodatér segítségével ezek a tényezők a megfelelő irányba fordíthatók és plusz motivációt jelenthetnek a cégek és az alkalmazottaik számára.

Az előadást követően a vendégek szakértő kollégák által vezetett túrán vettek részt, ahol megismerhették az új trendek mentén felújított irodateret. A bemutatott technológiai és térszervezési újdonságok – mint a hotdesk és tárgyaló-foglaló rendszerek, WorkCafé és csendes szoba koncepciók – nagy hatást gyakoroltak a résztvevőkre. A születésnapi díszbe öltöztetett irodatér egyben a cég értékrendjét is tükrözi.

„Eddigi 15 évünkre visszatekintve, az értékrendünk, üzleti modellünk jelenti a fejlődésünk motorját. Sikeres működésünk számokban is mérhető: 1 milliárd forintot meghaladó éves forgalom, 400-nál is több ügyfél és 450.000 négyzetméternyi berendezett irodaterület a mérleg . Ez utóbbi nagyjából megegyezik  a Vatikánváros teljes alapterületével”– számolt be Kis Károly ügyvezető partner az eddigi eredményekről.

„Az elmélet és a gyakorlat csak együtt ér valamit, így kézenfekvő volt, hogy a saját irodaterünket is a legújabb ismereteink szerint alakítsuk át. Ennek megfelelően kialakításra kerültek olyan terek, amelyek korábban nem voltak jellemzőek, és amelyek segítségével egészségesebbé és hatékonyabbá tettük a munkahelyünket” – teszi hozzá Racskó Balázs,  a brand kommunikációért felelős munkatárs. „Ezzel egyszerre teremtünk egy élő labort magunknak és bemutató teret ügyfeleinknek.”

Az elegáns és nívós rendezvény remek hangulatban telt, izgalmas párbeszédet folytattak a szakemberek és az érdeklődők, akik ezzel a tudással felvértezve vághatnak neki az irodaterek reneszánszának, és repíthetik vállalataikat versenytársaik elé. A rendezvény zárásaként egy Gesture szék került kisorsolásra a jelenlévők között. Ezt a széket a Financial Times az elmúlt idők leginnovatívabb székeként jellemezte, így méltó ajándék volt a szerencsés nyertesnek.