A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Elképesztő home office-ok házilag!

Rengeteg olyan munkakör és munkahely van, ahol megengedhetik maguknak a dolgozók, hogy otthonról végezzék el feladataikat. Hogy az otthonunk egyúttal az irodánk is legyen, érdemes egy kisebb helyiséget vagy kuckót kijelölni munkaterületnek. Lássuk a legegyedibb megoldásokat!

A home office ma már egyre elterjedtebb formája a munkavégzésnek. Sok szempontból előnyös, viszont bizonyos okokból kevesek szeretik: nem tudnak koncentrálni, ha nincsen meg az iroda feeling. Szeretnénk megmutatni, lehet ezt úgy is csinálni, hogy az otthonunkba csempészünk olyan elemeket, melyek biztosítják az irodai körülményeket. A következő megoldások lehetnek egyszerűek és hihetetlen kézügyességet igénylőek is. Ha van bennünk némi kreativitás, egy kevés munkával bárki számára elérhető az otthoni álomiroda.

1. Retro sarok

Kezdjük egy magyar különlegességgel! A legkreatívabb munkasarok díja talán a piros Ikarus buszból transzformált kuckót illetné meg. A már nem használatos különjárat a bontó helyett a lakásban kapott méltó helyet és funkciót. Nem csak praktikus, de nagyon dizájnos sarka lehet bármelyik lakásnak.

2. Kapszulás megoldás

A telepített kabinok ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Magasabb belmagasságú házba, de akár kint a kertben is elhelyezhetjük. Letisztult és modoros berendezése emlékeztet az irodai hangulatra. Másik nagy előnye, hogy az ajtó segítségével a zavaró hangokat és mozgásokat könnyen kizárhatjuk.

3. Tengerparti irodaparty

Minden vágya, hogy egy tengerparton dolgozhasson? Szívesen élvezné a homok lágy simogatását? Nem lehetetlen! Ezzel az egyszerű megoldással máris nyugodtabban telnek majd a mindennapi teendők az otthoni irodában. Csak egy kis barkácsolási vágy és néhány kilónyi homok szükséges az álom eléréséhez.

4. Természet lágy ölén

Ha szívesen elvonulna a világ elől, hogy kicsit távol az otthoni zsibongástól, ez a megoldás igazi felüdülés lehet a kerttel rendelkezők számára. Azon kívül, hogy a természet közelsége pozitív hatással van a teljesítményre, magunkban lehetünk anélkül, hogy bárki megzavarná munkánkat. Nem kell hozzá semmi, csak egy strapabíró asztal meg egy szék!

5. Levegőben lógva

Akinek nincsen kertje, annak sem kell aggódnia, egy másik remek ötlettel is készültünk. Ha van egy kisebb balkon van erkély, máris élvezhetjük a friss levegőt és a csodás környezetet. Nem kell más, csak egy kisebb méretű asztal, melyet rögzíthetünk az erkély korlátjára. Ha ilyet nem találnának akkor is rengeteg kihajtható asztalt lehet vásárolni a kertészeti- és lakberendezési áruházakban. Egyszerű, mégis nagyszerű!

6. Titkos rejtekhely

Ezt főleg azoknak dolgozóknak ajánljuk, akik szeretik a rendet és a magányos munkavégzést. A beépített szekrénybe rejtett irodasarok könnyedén eltűnik a kíváncsi szemek elől. Nagyon jó ötlet egy kis lakásba, ahol nem fér el máshol az dolgozóasztal, és amiatt is, mert a tolóajtó segítségével egyszerűen bezárhatjuk irodánk ajtaját, elrejtve ezzel home officunkat.

7. Hangokba zárva

Végére hagytuk titkos kedvencünket, mely erős muzikalitásról tanúskodik. Ha nem is vagyunk Beethovenek, akkor is alkalmazhatjuk a következő tippet. Egy régi, rozoga zongorából páratlan asztalokat varázsolhatunk! Méreténél és masszív anyagánál fogva kényelmes irodabútor kreálható a hangszerből. A hozzá tartozó zongoraszékkel pedig igazán autentikus megjelenést kölcsönözhetünk az asztalnak.