A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Elkészült a Facebook új irodaháza Kaliforniában. Egyszerűen elképesztő!

A Facebook bemutatta a Menlo Parkban azt az új komplexumot, amely Frank Gehry tervei alapján épült fel.

Kevesebb mint 18 hónap alatt készült el az új, „MKP 21”  épület, amely különleges atmoszférát és formavilágot jelenít meg, kisebb épületek, kertek és udvarok sorozatából áll. Elképesztően zöld, hiszen szinte az egész épületet fedő tetőteraszon kétszáz fát ültettek és több száz méteres ösvényt alakítottak ki.

Szinte nem tudjuk, hogy a természetben vagyunk vagy az emberi civilizációban, egyfajta mix ez, amely abszolút új élményt ad nap mint nap az itt dolgozóknak. A várostérnek nevezett belső zöld udvaron például vörösfenyők hozzák közelebb a valódi természetet.

Az ingatlan egymással szorosan összekapcsolódó terekből áll, minden könnyen bejárható, a Facebook ezzel is a csapatmunkát kívánja erősíteni, hogy a dolgozók még jobban kihozzák magukból a bennük szunnyadó potenciált.

Az épület teljes hosszán végighaladó fő gerincútvonal öt éttermet, 15 művészeti installációt és egy kétezer fős rendezvényközpontot köt össze. Ez a kialakítás és térszerkezet az aktív mozgásra ösztönöz a szabadban és a belső terekben egyaránt. Mindenféle munkaállomás megtalálható itt, a változatosság gyönyörködtet.

A tervezés során arra törekedtek, hogy az új épület a lehető legkisebb hatást gyakorolja a környezetére a víz- és energiahasználatban, illetve a hulladéktermelésben. A vízrendszer évente mintegy 17 millió gallon vizet takarít meg, míg a tetőn elhelyezett napelemek évente közel 2 millió kWh villamos energiát termelnek.

Továbbá a madárbarát üvegezés lehetővé teszi a tiszta kilátást és a természetes napfényt, ami csökkenti a mesterséges megvilágítás szükségességét a nappali órákban. Az épületet úgy tervezték, hogy megszerezze a LEED Platinum tanúsítványt.

2019-ben a Facebook szeretné még befejezni a szomszédos park kialakítását, ahol egy nyilvános tér és rendezvényközpont is helyet kap: itt lehet majd Facebook fesztiválokat, mezőgazdasági piacokat vagy más helyi rendezvényeket szervezni. A projekt részeként egy közösségi biciklis és gyalogos hidat is fognak építeni, amely összeköti majd a kampuszt és a szomszédos területeket különböző rekreációs parkokkal és útvonalakkal a San Francisco öböl mentén.